Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zannetmiyorum tek bebek tutunmuş demek ki. 6+2 ya da 3 gibi kalp atışı duyulabilir hale geliyor.Kızlar bugün alttan ultrason ile kesem göründü 2 tane gönderilmişti ama 1 tane kese var sizce diğer kesenin sonradan gelişme durumu olabilir mi
Bide keseyi gördükten ne kadar süre sonra kalp atışı için gittiniz
Doktor yanında şüphelendiğim bir nokta var dedi umutlandırmayayım diğer kontrolde kendini belli eder ama tek gidecek gibi duruyor diyince belki sonradan gelişenler falan vardır diye düşündümZannetmiyorum tek bebek tutunmuş demek ki. 6+2 ya da 3 gibi kalp atışı duyulabilir hale geliyor.
Evet oluyor öyle ikinci hatta 3. Kontrollerde ikinci kese görülebiliyor ama tekte olsa güzelDoktor yanında şüphelendiğim bir nokta var dedi umutlandırmayayım diğer kontrolde kendini belli eder ama tek gidecek gibi duruyor diyince belki sonradan gelişenler falan vardır diye düşündüm
Maşallah canımEvet oluyor öyle ikinci hatta 3. Kontrollerde ikinci kese görülebiliyor ama tekte olsa güzelhayırlısı olsun . Ben kalp atışını 6+2 de duydum
![]()
Hep son adet tarihini baz alacaksın canım 5+2 sin. Doktorlar öyle diyor. Zaten tüp bebekte olsa, normal yolla hamile kalındığındaki doğal süreç bizde dışarda gerçekleşiyor yani bir fark yok.Maşallah canımpeki hafta hesaplamasını nasıl yapacağız mesela benim son adet tarihim 25 Ağustos 15 eylülde dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum şimdi benim bebek kaç haftalık oluyor ?
Anladım canım teşekkür ederim doktorumla konuşmadım daha bu konuyu o yüzden merak ettim sizin kalp atışı duyuldu mıHep son adet tarihini baz alacaksın canım 5+2 sin. Doktorlar öyle diyor. Zaten tüp bebekte olsa, normal yolla hamile kalındığındaki doğal süreç bizde dışarda gerçekleşiyor yani bir fark yok.
Evet dedim ya 6+2 de duyduk çok şükürAnladım canım teşekkür ederim doktorumla konuşmadım daha bu konuyu o yüzden merak ettim sizin kalp atışı duyuldu mı
Pardon kaçırmışım. Bende son adet tarihine göre 5+2 oluyorum galiba. O zaman bende bir hafta 10 gün sonra duyarım inşallahEvet dedim ya 6+2 de duyduk çok şükür![]()
Evet canım hayırlısından duyarsın Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini inşallhPardon kaçırmışım. Bende son adet tarihine göre 5+2 oluyorum galiba. O zaman bende bir hafta 10 gün sonra duyarım inşallah
Keseyi ne zaman gördünüz acabaPardon kaçırmışım. Bende son adet tarihine göre 5+2 oluyorum galiba. O zaman bende bir hafta 10 gün sonra duyarım inşallah
İnşallah canım valla cuma günü alttan ultrason ile gördü doktor bi hafta sonra tekrar çağırdı ama ben 10 12 gün sonra gideceğimEvet canım hayırlısından duyarsın Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini inşallh![]()
Canim dondurulmus 3.gun embriyosunda transfer tarihinizden bugune kac gun olmussa onu hesaplayip uzerine 14 +3 =17 gün daha ekliyorsun cikan sonuc kac gunluksun o dur.tup bebek de adet tarihine gore ölculmuyor benimkide dondurulmus 5.gün dondurulmus 5.gun dede 14+5=19 ekleniyor transferden bugune kac gun gectiyse o sayiya.Maşallah canımpeki hafta hesaplamasını nasıl yapacağız mesela benim son adet tarihim 25 Ağustos 15 eylülde dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum şimdi benim bebek kaç haftalık oluyor ?
Tamam canım zaten son adet tarihine göre 5+6 sizin dediğiniz formül ile 5+2 oluyorum 2 gün fark ediyor. Peki bebek büyükdükçe de ultrasonla mı ölçüm yapılıyorCanim dondurulmus 3.gun embriyosunda transfer tarihinizden bugune kac gun olmussa onu hesaplayip uzerine 14 +3 =17 gün daha ekliyorsun cikan sonuc kac gunluksun o dur.tup bebek de adet tarihine gore ölculmuyor benimkide dondurulmus 5.gün dondurulmus 5.gun dede 14+5=19 ekleniyor transferden bugune kac gun gectiyse o sayiya.