- 4 Ağustos 2022
- 64
- 28
- 38
- 30
- Konu Sahibi Melihaaaaaaaaa
Ekim 25 de transfer olan arkadaşlar pozitif görenler kese ve kalp atışı ne zaman doktora gidiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım hayırlı olsun 5+4 günlükken kese görmüştüm kalbi içine 6+4 günlükken kalbini duymuştum benEkim 25 de transfer olan arkadaşlar pozitif görenler kese ve kalp atışı ne zaman doktora gidiyorsunuz
Ben 20 Nisanda transfer oldum 9 mayısta keseyi ve bebeği gördük, 10 gün sonra kalp atışı için gidecektik ama 12 nisanda kanamam oldu kontrole gittik o gün kalp atışı başlamıştı 5+6ydı sanırım ama çok net değildi. Genelde transferden 12-15 gün sonra ilk kontrol 10 gün sonra da kalp atışı için gidiliyorçok
Çok teşekkür ederimBen 20 Nisanda transfer oldum 9 mayısta keseyi ve bebeği gördük, 10 gün sonra kalp atışı için gidecektik ama 12 nisanda kanamam oldu kontrole gittik o gün kalp atışı başlamıştı 5+6ydı sanırım ama çok net değildi. Genelde transferden 12-15 gün sonra ilk kontrol 10 gün sonra da kalp atışı için gidiliyor
Teşekkür ederimMerhaba canım hayırlı olsun 5+4 günlükken kese görmüştüm kalbi içine 6+4 günlükken kalbini duymuştum ben
Merhaba canım hayırlı olsun 5+4 günlükken kese görmüştüm kalbi içine 6+4 günlükken kalbini duymuştum ben
Ben 25 ekimde transfer oldum sonucum pozitif ayım 20 sine aldım gittiğimde kalp atışını dıyabilirmiyimMerhaba canım hayırlı olsun 5+4 günlükken kese görmüştüm kalbi içine 6+4 günlükken kalbini duymuştum ben
Merhaba sağlıkla gelsin bebişlerimizEkim 25 de transfer olan arkadaşlar pozitif görenler kese ve kalp atışı ne zaman doktora gidiyorsunuz
3 ekimde oldum canım yanlış hesaplamadıysam şuan 5+4Canım son adet tarihinle hesapla kaç haftalıksın
Amin cümlemizin teşekkür ederim sizede hayırlı olsunHayırlı uğurlu olsun6+0 da hem kese hem kalp atışı görmüştük, ilk randevumuzdu transfer sonrası. 17 Şubat transfer / 12 Mart ilk usg olacak şekildeydi
Amin sizede hayırlı olsunMerhaba sağlıkla gelsin bebişlerimiz6 ekim transfer oldum 6+2 kese 7+3 kalp atışı dinledim
![]()