- 15 Ağustos 2016
- 113
- 46
- 98
- Konu Sahibi Kelebek1841
hanımlar kese görmek için kaç haftalık olması lazım ve kalp atışı ne zaman duyulur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım en son kan değerim 23 ağustosta 1031 çıkmıştı. 2 eylülde gitcem o zamana tahminen net görünür mü kiCanım hcg değerlerin nasıl 1500 2000 den önce görünmez kese
inşallah canım erken mi gidiyorum diye tereddüt varda içimdeKeseyi kesin görürsün canım ama kalp atışını bilemiyorum o bazen uzun zaman alabiliyor inşaAllah hem bebişi hem keseyi görürsün :)
5 +4 te keseyi 6+4 te kalp atisini duyduk canmhanımlar kese görmek için kaç haftalık olması lazım ve kalp atışı ne zaman duyulur![]()
Insallah bende gorerim ve duyarim :)Ben ilk defa 6+1 ken doktora gitmisdim canm hem keseyi hemde kalp atisini gördük :)
Devlete mi gitmistin yoksa ozele mi gittin canim5 +4 te keseyi 6+4 te kalp atisini duyduk canm
Özele gittim.hamileliğini 5+4 te öğrendim ulrasonla vakti doktor kese oluşmuş dedi hafta gel kalp atisina bakalim dedi 6+4 te kalp atisini duydukDevlete mi gitmistin yoksa ozele mi gittin canim
Insallah bende gorerim ve duyarim :)