Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy masAllah canım ne güzel erkenden rahatlamışsın benim hcg 1613tü dün yarın gidicem inşallah görmeyeBen 4+3 te keseyi gördüm,5+2de de kalp atışını duydum. Dr um sekiz haftaya kadar bekleriz dedi ama erkenden duyduk. Telaş yapmana gerek yok bence sakin olgörürsün elbetsağlıkla al inşallah bebeğini kucağına
![]()
Canım kese görülür. Ben 5 haftalikken gördüm..ama kalp atışıni 6 haftalikken duymuştum.tani herkeste farklı olabiliyor.ama 5 haftalikken kesinlikle duyulmaz.Arkadaşlar 5+3te kese ve kalp atışı duyulur mu bi garip korku içindeyim![]()
görelimde nasıl olursa olsun :)Vajinal ultrasonla görülebilir.
8 hafta mııııııııııııııııCanım ben tam 5 haftalıkken keseyi gördüm 6 haftalıkken kalp atışını duydum çok acele etme kimi 8 haftada duyuyo belli olmuyo sakin bekle =)
İlk gebelikmi canım senin o yüzden tedirginsindir benim ikinci gebeliğimMasAllah canım ya inşallah bana o kadar uzun aralık vermez ben cok kaygılı bi insanım ya cok sıkıntı![]()
İkisi aynı anda olmaz mı yaniCanım kese görülür. Ben 5 haftalikken gördüm..ama kalp atışıni 6 haftalikken duymuştum.tani herkeste farklı olabiliyor.ama 5 haftalikken kesinlikle duyulmaz.
evet canım ilk gebeliğim 13 ay bekledim şükürler olsun klomenle geldiİlk gebelikmi canım senin o yüzden tedirginsindir benim ikinci gebeliğim
Allah büyük canım Rabbim bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin hiç dert etme kafana çokta takmaevet canım ilk gebeliğim 13 ay bekledim şükürler olsun klomenle geldi
Beklemen lazım canım.telas yapma.sakinİkisi aynı anda olmaz mı yani![]()