kese ve kalp atışı

melyaaa

Kalbinden öpüyorum miniğim..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
727
577
53
Arkadaşlar 5+3te kese ve kalp atışı duyulur mu bi garip korku içindeyim :(

Canım cvbn için çok teşekkür ederim peki ne zaman duydunuz ve bebeği ne zaman gördünüz?

MasAllah canım ya inşallah bana o kadar uzun aralık vermez ben cok kaygılı bi insanım ya cok sıkıntı :(

Ben 4+3 te keseyi gördüm,5+2de de kalp atışını duydum. Dr um sekiz haftaya kadar bekleriz dedi ama erkenden duyduk. Telaş yapmana gerek yok bence sakin ol:KK54: görürsün elbetsağlıkla al inşallah bebeğini kucağına:anneadayı:

Canım ben tam 5 haftalıkken keseyi gördüm 6 haftalıkken kalp atışını duydum çok acele etme kimi 8 haftada duyuyo belli olmuyo sakin bekle =)

Ben 4+3 te keseyi gördüm,5+2de de kalp atışını duydum. Dr um sekiz haftaya kadar bekleriz dedi ama erkenden duyduk. Telaş yapmana gerek yok bence sakin ol:KK54: görürsün elbetsağlıkla al inşallah bebeğini kucağına:anneadayı:
Ayy masAllah canım ne güzel erkenden rahatlamışsın benim hcg 1613tü dün yarın gidicem inşallah görmeye

Arkadaşlar 5+3te kese ve kalp atışı duyulur mu bi garip korku içindeyim :KK43:
Canım kese görülür. Ben 5 haftalikken gördüm..ama kalp atışıni 6 haftalikken duymuştum.tani herkeste farklı olabiliyor.ama 5 haftalikken kesinlikle duyulmaz.

Kese o zamanlarda görülür genelde, kalp atışınıysa 6+5 ken gidince duymuştum ilk

Canım ikisini aynı anda görmek istiyosan 7. Haftanın içinde git daha erken gidersen duyulmayabilir boşuna kendine eziyet etme. Ben 5+2 de kese için gittim keseye gördü ama daha yeni oluşan kese olduğu için yok şekli normal diil yok ole bole 4 gün boyunca ağladım okadar moralim bozulduki sonra 5+6 da gittiğimde kesme gayet sağlıklı bi görünüm almıştı. Biliyorum sabretmek zordur ama ne kadar geç o kadar iyi..

5+2DE keseyi gördük 7+2de kalp atısını duyduk cnm genelde 6 haftadan sonra duyuluyor kalp atısı

Back
X