• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ve kanama alanı

Manukannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
280
219
53
25
Tüp bebek ile yıllar sonra hasretim bitiyor derken bugün kahverengi lekelenme beni mahvetti ağlıyorum herşeyi yapıyorum ama elimden birşey gelmiyor 😔 ultrason fotoğrafını buraya koyacağım lütfen anlayanlar bakabilirmi kanama alanı var dedi kese yanında sanki bebek gibide duruyor doktoru çok beğenmedim açıkcası birde siz bakın istedim çünkü 2 embriyo transfer edilmişti ama doktorda bilmezmi bilir off aşırı bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum kızlar 🥺

Buda farklı açıdan çekilmiş görüntüsü 😓

Eklentiler

• IMG_8993.webp
    IMG_8993.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 60
Sakin ol canım inşallah bir sorun yoktur. Stres daha da olumsuz etkiliyor. Dua et 💐

İnşallah canım devam ediyor lekem çok korkuyorum engel olamıyorum 5 sene sonra ne zorluklarla bulmuştum 😓
Kaçıncı gün başladı lekelenme ben de pozitifi gördükten sonra başlamıştı iki gün kadar kahverengi sürdü kırmızı değilse korkmayın

İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız rabbim gönlünüze ferahlık ve huzur versin inşallah 🙏🙏🙏

Hiç korkmayın Allah'ın izniyle bişi olmaz inşallah 11. Haftamda öyle bir kanamam oldu ki kesin düştü diyerek acile gittik şükür Bebek iyiydi 15. Haftamdayim hala kahverengi kanamam devam ediyor kanama alanım büyüktü ama elhamdülillah bebeğim iyi sürekli takipteyiz

Hiç korkmayın Allah'ın izniyle bişi olmaz inşallah 11. Haftamda öyle bir kanamam oldu ki kesin düştü diyerek acile gittik şükür Bebek iyiydi 15. Haftamdayim hala kahverengi kanamam devam ediyor kanama alanım büyüktü ama elhamdülillah bebeğim iyi sürekli takipteyiz
Şükür birşey olmamış çok sevindim sizin adınıza inşallah benim bebeğimde iyidir dua et canım sağ salim kucağıma alayım 5 seneden sonra geldi 😢

Tüp bebek ile yıllar sonra hasretim bitiyor derken bugün kahverengi lekelenme beni mahvetti ağlıyorum herşeyi yapıyorum ama elimden birşey gelmiyor 😔 ultrason fotoğrafını buraya koyacağım lütfen anlayanlar bakabilirmi kanama alanı var dedi kese yanında sanki bebek gibide duruyor doktoru çok beğenmedim açıkcası birde siz bakın istedim çünkü 2 embriyo transfer edilmişti ama doktorda bilmezmi bilir off aşırı bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum kızlar 🥺
Acaba başka bir doktora daha mı gitseniz. Bana o yan yana olan şeyler kese gibi göründü. Çünkü beyaz çeper kısımları var.

Acaba başka bir doktora daha mı gitseniz. Bana o yan yana olan şeyler kese gibi göründü. Çünkü beyaz çeper kısımları var.
Bende öyle düşünüyorum canım çünkü kanama alanım o kadar büyük olsa kırmızı kanamam olmazmı axeparin sulandırıcı coraspirin kullanıyorum kanım insülin iğnesinde bile zor duruyor resmen başka doktora gitmeye karar verdim

Bende öyle düşünüyorum canım çünkü kanama alanım o kadar büyük olsa kırmızı kanamam olmazmı axeparin sulandırıcı coraspirin kullanıyorum kanım insülin iğnesinde bile zor duruyor resmen başka doktora gitmeye karar verdim
Doktora söylemiş miydiniz çift transfer olduğunu?
Benim bu zamana kadar gördüğüm tüm keselerin en belirgin özelliği kenarlarındaki o beyaz ceperler diyebilirim hatta beyaz ceperler girintili çıkıntılı olursa kese bozuluyor anlamı taşıyormuş. Sizin ultrason fotoğrafında ikisinin de çeperi var.
İnşallah doktor yanlış görmüştür de ikisi de bebektir 💕 Buraya da yazın mutlaka.

Doktora söylemiş miydiniz çift transfer olduğunu?
Benim bu zamana kadar gördüğüm tüm keselerin en belirgin özelliği kenarlarındaki o beyaz ceperler diyebilirim hatta beyaz ceperler girintili çıkıntılı olursa kese bozuluyor anlamı taşıyormuş. Sizin ultrason fotoğrafında ikisinin de çeperi var.
İnşallah doktor yanlış görmüştür de ikisi de bebektir 💕 Buraya da yazın mutlaka.
Söyledim ama o kadar bilgisiz ve üstten baktıki sanki asistandı hatta eşime dedim bilgisiz geldi bana diye sonuçta tüp bebek doktoru değil belki alanı kadın doğumda olsa çalışma alanı farklıdır doğum üzerine bakmıyordur inşallah öyledir canım dediğin gibi Allah razı olsun mutlaka yazarım 😍❤️

İnşallah canım kırmızı değil ama çok korkuyorum
Korkmayın içinizi ferah tutun. İlk gebeliğimde kahve akıntı oluyordu progestan kullandım hep inandım kötü bir şey olmayacağına. Şimdi yine hamileyim arada direk kırmızı kan geliyor hemen progestan başlıyorum doktor devam ederse gel diyor o kadar kafaya takılacak şeyler değil. Bebeğiniz sağlıklıysa tutunur hiç bir şey olmaz Allahın izniyle. Kan uyuşmazlığı yok değil mi eşinizle aranızda o da önemli ?

Hiç üzülmeyin 3 defa kanamam oldu kırmızı ped dolu şekilde hiçbirşey olmadı sağlıklı bebek tutunur doktorun verdiği ilaçları kullanın uzanın fazla kalkmayın bir süre

Back
X