• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ve kanama alanı

kalbim34

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
108
Puanlar
628
Yer
İstanbul
Selamlar…bugün Dr gittim şu an adet tarihime göre4+4 Karından kese göründü minicik:) Betam ilk öğrendiğimde 847 2 gün sonra verdim 1463 oldu iyi mi artış sizce??altta ta kanama alanı varmış geceleri 2 adet fitil kullan dedi başka ne yapmam gerekiyor korkuyorum 🙁🙁acaba dinleniyorum ev içinde hareket halindeyim sadece

Eklentiler

• IMG_1057.webp
    IMG_1057.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 69
Selamlar…bugün Dr gittim şu an adet tarihime göre4+4 Karından kese göründü minicik:) Betam ilk öğrendiğimde 847 2 gün sonra verdim 1463 oldu iyi mi artış sizce??altta ta kanama alanı varmış geceleri 2 adet fitil kullan dedi başka ne yapmam gerekiyor korkuyorum 🙁🙁acaba dinleniyorum ev içinde hareket halindeyim sadece
İlişki yasak bu süreçte ev işi yapman bile yasak tuvalet harici kalkmamanı öneririm çok ayakta kalma yürüyüş yapma zorlama kendini tabiki yemek yapmak için kalkıyoruz ama çok zorlama yemek içinde

Ev içinde bile hareket etme mümkünse sadece tuvalet için kalkman gerekiyor

Merhabalar durumunuz nedir acaba şuan inşallah herşey yolundadır

Ben de aynı durumdayım şuan o yüzden soruyorum:(

Back
X