Kese ve transvajinal ultrason ...İçim hiç rahat değil

plstgc

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
275
65
123
Canlar benim bat 2 Kasım dı yani bugün ve ben bat tan 3 gün önce idrarda, 31 ekim de de kan tahlilim de öğrendim çok şükür.bhc battan 3 gün önce olmasına rağmen 98 çıktı değerim gayet iyi Allaha şükür. 9 kasımda yani bebeğim 5+2 iken kesemiiz görmeye gideceğiz. Yalnız benim kafama takılan şu. Kese görünür mü? Vajinal den bakılması mı gerekiyor illa? normal ultrasonda 5+2 de görünür mü?kimi arkadaşların görünmüyor kese. sonrası ise çoğunun malum boş çok korkuyorum çok..kanamam falan olmadı sadece normal akıntım var. Karnımın içinde sanki balon varmış gibi şişkinlik hissi. Normaldir değil mi bunlar canlar.? 5 ayın sonunda rabbim nasip etti . şimdidn bile çok bağlandım .Çok sorum oldu biliyorum

hayırlı olsun herşeyin normal ne güzel ama bence biraz daha bekle doktora gitmek için, ben 6. haftanın sonuna kadar beklemiştim daha doğrusu doktor bir hesap yapmıştı benimde beta 157 çıkmıştı 1000i geçince görünür demişti 10gün sonra gel demişti bende hatta kesin olsun git gel olmasın diye 6. haftanın sonuna kadar bekledim 7+2 gibi gitmiştim kesede göründü kalbide göründü bebemin çok şükürler olsun. bence 5+2 erken ama tabiiki doktorun bilir.

canım 5. haftada vajinal ultrasonla kese görünür.7. haftada ise karından ultrasonla artık takip edilir hatta kalp atışlarını da duyarsın.hayırlı olsun bebeğin.

Benim 5 haftalıkken karından kese görünmüştü ama mınıcikti :) 7. Haftada kalp atışını ve kesesini gördük bebisimin
Şişkinliğe gelince cok normalmiş benimde cok gazım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…