Kese yapısı düzelen varmı?

03dudu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
36
5
16
Balıkesir
7 haftalık hamileyken doktor kese yapımın bozuk olduğunu ve bebekte kalp atışı olmadığını ve yakın zamanda düşeceğini söylemişti.kanamam vardı,progenex kullandım.şimdi 8 haftalık hamileyim,kanamam kesildi ağrım geçti,yeni doktora gittiğimde kese yapımın düzeldiğini söyledi ama hala kalp atışı yok,9.haftaya kadar bekleyeceğiz.KESE YAPISI SONRADAN DÜZELEN VARMI??

Merhaba, ben de 7.hafta 5 günlük hamileyim şu an. Geçen hafta doktora gittiğimde (6+5 iken) bebeğin kalp atışlarını vajinal ultrasonda görebildik. Ama doktor olması gerekenden küçük olduğunu, haftaya tekrar bakacağız büyüyüp büyümediğine demişti. Bugün sabah kontrole gittiğimde kese yapısının bozulduğunu ve olması gerektiği şekilde büyümediğini söyledi İnşallah sonradan düzeliyordur. Ben de aynı durumdayım, beklemek çok zor! Allah hepimize sabır ve hayırlısı neyse onu versin..
Peki sen tekrar gittin mi kontrole? yazdıktan sonra 10 gün geçmiş, umarım Allah gönlüne göre verir, sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…