• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese yok

Lara6363737373737373

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
222
30
98
27
Merhaba kızlar
29 eylül aşılama yaptırdım, 11ci gün hcg 47,13 gün 201,bu gün 18ci gün 2041 çıktı
Fakat ultrasonda kese görülmedi
Sizce dış gebelik ola bilirmi? Ya çabuk kese için

Son düzenleme:
3000civarini beklemek daha doğru olur kese için, vajinal bakıldı mi, dış gebelik olsa da kese görünürdü onunla alakası yok, hayırlısıyla gelişir inşallah

Kese oluşmaz rahim içinde, döllenmiş yumurta olması gereken yerde değil başka yerde görünürdü, hatalı yazmışım biraz, bunlar için erken, biraz daha bekle, görünür inşallah, gün verildi mi kontrol için?

Merhaba kızlar
29 eylül aşılama yaptırdım, 11ci gün hcg 47,13 gün 41,bu gün 18ci gün 2041 çıktı
Ya canım biara bir düşüş mi var 13.gun düşmüş normalde oradada yükseliş oluyordu beta takibi için bişey demediler mi dış gebelikte kese gözükmez tüplerde v.s bı yerde kalıyor sanırım . Normalde o beta değerine kese zaten gözükmez ama 11.gun 47 olan betan 13.gün 41 olmuş ya ben o kısmına takıldım ama chatgbt ye sordum normal buldu korkma ve sakin kal sağlıkla büyüsün inşallah bir sonraki gorusmende keseyi göreceksin 😍 bize de bol dualar et 🥲🧡

Ya canım biara bir düşüş mi var 13.gun düşmüş normalde oradada yükseliş oluyordu beta takibi için bişey demediler mi dış gebelikte kese gözükmez tüplerde v.s bı yerde kalıyor sanırım . Normalde o beta değerine kese zaten gözükmez ama 11.gun 47 olan betan 13.gün 41 olmuş ya ben o kısmına takıldım ama chatgbt ye sordum normal buldu korkma ve sakin kal sağlıkla büyüsün inşallah bir sonraki gorusmende keseyi göreceksin 😍 bize de bol dualar et 🥲🧡
Canım heyecandan yalnış yazmışım 13cü gün 201 oldu hcg

Merhaba kızlar
29 eylül aşılama yaptırdım, 11ci gün hcg 47,13 gün 201,bu gün 18ci gün 2041 çıktı
1 düşüğüm var canım 4. Haftayken öğrendim 4.700 çıkmıştı kese bile görünüyordu ama beta 3.500 yukarı olması lazım kese gözükmesi için 6. Haftanda ise kalp atışlarını duyarsın. Geç döllenme olmuştur inşallah seninki sabret bekle 🤍

Merhaba canım 5 hafta tamamında 2 kese gördük 4.6 ve 3.9 mm , şimdi 3 kasımı yani 7 hafta tamamını bekliyorum diğer kontrol için
Fakat 3 gün arayla beta baktırdığımda 2140dan 4556 olmuşdu yani 2 güne olmamışdı 2 kat artım, o beni endişelendiriyor
Endişe etme gayet iyi bir artış. Kalbini ferah tut arkadaşım miniklerin seninle keseyi gördükten sonra beta baktırma stresten başka bişey değil. Betanın ilk zamanlarına göre artışı dah yavaş olur plesanta gelişene kadar 2 kat artım beklenir ama sonrasında %60 yeterlidir. Hiç endişe etme

Endişe etme gayet iyi bir artış. Kalbini ferah tut arkadaşım miniklerin seninle keseyi gördükten sonra beta baktırma stresten başka bişey değil. Betanın ilk zamanlarına göre artışı dah yavaş olur plesanta gelişene kadar 2 kat artım beklenir ama sonrasında %60 yeterlidir. Hiç endişe etme
Çok teşekkürler canım, o gündern sora beta baktırmadım kontrolu bekliyorum

merhaba kızlar benimde aynı sorunum var 3 kasımda tesadüfen 445 ile hamile olduğumu öğrendim 04 kasımda yeniden test yaptım 553 çıktı 6 kasımda düştü 392 oldu 7 kasımda dayanamadım akşam 07:00 gibi yeniden test verdim 305 olmuş bu sabah tekrar verdim 374 oldu. doktorr kese görmedi ama kanamam yok 5 kasımdan itibaren peçeteye silinince gelen açık pembe renk çok az akıntım günde 1-2 defa oluyor. gögüslerim inanılmaz şiş ve belim ağrıyor. ilk öğrendiğim zamanlarda adet olacak gibi kasık ağrısı yaşadım ama şimdi o da gitti. sizce durum nedir. böyle yaşayıp gebeliği devam eden oldu mu?

merhaba kızlar benimde aynı sorunum var 3 kasımda tesadüfen 445 ile hamile olduğumu öğrendim 04 kasımda yeniden test yaptım 553 çıktı 6 kasımda düştü 392 oldu 7 kasımda dayanamadım akşam 07:00 gibi yeniden test verdim 305 olmuş bu sabah tekrar verdim 374 oldu. doktorr kese görmedi ama kanamam yok 5 kasımdan itibaren peçeteye silinince gelen açık pembe renk çok az akıntım günde 1-2 defa oluyor. gögüslerim inanılmaz şiş ve belim ağrıyor. ilk öğrendiğim zamanlarda adet olacak gibi kasık ağrısı yaşadım ama şimdi o da gitti. sizce durum nedir. böyle yaşayıp gebeliği devam eden oldu mu?
Canım hcg artışın dalgalı, usm kontrolunu yap ve bi kaç defa yine hcg verdir, yine düşüyorsa kimyasal ola bilir,artıyorsa dış gebelik ihtimali için usm kontrolunu sık yaptır

Back
X