• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese yok

Lara6363737373737373

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
176
25
98
27
Merhaba kızlar
29 eylül aşılama yaptırdım, 11ci gün hcg 47,13 gün 201,bu gün 18ci gün 2041 çıktı
Fakat ultrasonda kese görülmedi
Sizce dış gebelik ola bilirmi? Ya çabuk kese için

Son düzenleme:
3000civarini beklemek daha doğru olur kese için, vajinal bakıldı mi, dış gebelik olsa da kese görünürdü onunla alakası yok, hayırlısıyla gelişir inşallah

Kese oluşmaz rahim içinde, döllenmiş yumurta olması gereken yerde değil başka yerde görünürdü, hatalı yazmışım biraz, bunlar için erken, biraz daha bekle, görünür inşallah, gün verildi mi kontrol için?

Merhaba kızlar
29 eylül aşılama yaptırdım, 11ci gün hcg 47,13 gün 41,bu gün 18ci gün 2041 çıktı
Fakat ultrasonda kese görülmedi
Sizce dış gebelik ola bilirmi? Ya çabuk kese için
Ya canım biara bir düşüş mi var 13.gun düşmüş normalde oradada yükseliş oluyordu beta takibi için bişey demediler mi dış gebelikte kese gözükmez tüplerde v.s bı yerde kalıyor sanırım . Normalde o beta değerine kese zaten gözükmez ama 11.gun 47 olan betan 13.gün 41 olmuş ya ben o kısmına takıldım ama chatgbt ye sordum normal buldu korkma ve sakin kal sağlıkla büyüsün inşallah bir sonraki gorusmende keseyi göreceksin 😍 bize de bol dualar et 🥲🧡

Ya canım biara bir düşüş mi var 13.gun düşmüş normalde oradada yükseliş oluyordu beta takibi için bişey demediler mi dış gebelikte kese gözükmez tüplerde v.s bı yerde kalıyor sanırım . Normalde o beta değerine kese zaten gözükmez ama 11.gun 47 olan betan 13.gün 41 olmuş ya ben o kısmına takıldım ama chatgbt ye sordum normal buldu korkma ve sakin kal sağlıkla büyüsün inşallah bir sonraki gorusmende keseyi göreceksin 😍 bize de bol dualar et 🥲🧡
Canım heyecandan yalnış yazmışım 13cü gün 201 oldu hcg

Back
X