- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi narantikibi
-
Tabıkı bıtmez ama sonucta o artık netleşmiş bir gebelik oluyor daha rahat bekler insanKalp atışı da duysan endişeler hiç bitmiyor ki canım:) hala iyi mi diye düşünüyorum.hareket edince rahatlıyorum:) 3.gün embriyosuydu.477 ydi değerim
Yaa cok sağolun inşallah günler geçmiyorBenim tüp bebek degil ama yardımcı olur belki yazayim 6+2 de keseyi ve kalp atışını gördük ışık yanip sönmesi gibiydi dediğin gibi 7+4 tede kalp atışını duyduk insallah en kisa zamanda sende duyarsin
Hayırlı uğurlu olsunHanımlar merhaba daha önce açılan konular var ancak güncel ben göremedim yeni gebelik haberi alanlara yol gösterir
Ben 28 Nisan'da 5.gün embrıyosu transferi oldum 12.günümde 10 Mayıs'ta bhcg 836.29 çıktı.Son adete göre 4+2 haftalık hamileyim
Sizler kaç bhcg değeriyle kese gördünüz yolk kesesi var mıydı transferden sonra kaçıncı gündü ve kaç haftalıktınız (5+2 6+4 vs) Kalp atışı ne zaman duyuldu transfer sonrası kaçıncı gün? Birde merak ettiğim duymadan önce ultrasonda kalp atışı yanıp sönen ışık gibi görünüyormuş onu sesli duymadan önce daha mı erken görüyor doktorlarSon olarak tabiki bu yazacağınız gün haftalarda vajınal mi baktırdınız karından mı yazarsanız karışıklık olmaz şimdiden teşekkürler
Amiin cok sağolun güzel dualarınız için 2 hafta sonra hepsi netleşir inşallah sağlıklı şekilde görürümHayırlı uğurlu olsunRabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin ben transfer bfalan bilmiyorum ama 6+2 de gördüm çok ciziliz ve parazitli de olsa kalp atışlarını duydum ve evet kalbi yanıp sönüyor gibiydi . Ultrasonda iki renk var zaten siyah beyaz ve kalbi minicik bi siyah bı beyaz oluyo inşallah en kısa zamanda saglikla bu mutluluğu yaşarsınız
Gittiğinde görürsün o zaman mutlaka keseyi o zaman.Benim dün 836 idi bu çarşamba yani son testten 5 gün sonra gıtmek istiyorum bakalmolmadı keseyı görürüz ıkıncısınde hem bebek hem kalp atışı görürüz
Doktor görsün kesedeki o minik şeyi ben beklerimGittiğinde görürsün o zaman mutlaka keseyi o zaman.
Yani Dr orda bebek olduğunu goruyo sanırım ama sen anlamiyosun daha o minik bebek oluşmuyor ama sanırım senin görmek istediğin o
Biz tamamen o minyatür insan görüntüsünü 8+5 te grdk küçük ama ilk defa o zaman gördük net
Dr herşey yolunda dediyse sıkıntı yapma
Ben ikinci tesste 850 oldu yapmama gerek yok dedi doktorum bi hafta gecti öyle kese göründüBenim dün 836 idi bu çarşamba yani son testten 5 gün sonra gıtmek istiyorum bakalmolmadı keseyı görürüz ıkıncısınde hem bebek hem kalp atışı görürüz
Benimde o son testimdi canm 836 olan çarşamba günü inşallah bende görürümBen ikinci tesste 850 oldu yapmama gerek yok dedi doktorum bi hafta gecti öyle kese göründü
Ben istanbulda yaşamıyorm ama orda tüp bebek yaptırdım yaşadığım şehirde de sadecee kan tahlili yaptırdm doktora hiç görünmedim kendi tüp bebek doktoruma değerlerimi ilettim o 1 hafta sonra görebileceğimi söyledi o yüzden belli bir gün yok malesefbende ilk ne zaman gitsem net görürüm diye merak ediyorum
Görürsün insallah degerin cok iyiBenimde o son testimdi canm 836 olan çarşamba günü inşallah bende görürüm
Hanıımmllaarrr değerim 6205 çıktı(ufak bir sıkıntı sonucu test istedi doktorum)ve karından kesemi gördüüüm ilk ultrasonda vajınalde görünmedi farklı ultrason cihazıyla karından bakıldı hemencik belirdi bebişim
Ben hıc bhcg yaptırırken doktora gitmedm canm ne zmana bhcg 2800 oldu ben kese görmek için gittim şimdi ikinci kontrolümün tarihini doktor belirlediGününden once mi gittin cnim ??? Darisi bizim basimiza inşallah.. hayirlisiyla al kucaginaa
5 haftalık hamilesin 2 gunde 2 katına cıkıyor tahlili yaptırdın çarsamba olsa bugun 500 olmuştur pazar 1000 salıdan itibaren vajınal bakılırsa görebilirsin keseyiİyi günler önceki gün acil serviste beta hcg sonucum 224 çıktı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim beş gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?