Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20 mm olması lazımında 14 mm kese boyum 5 günlük bir gerileme var dedi 6 hafta olmam gerekirken 5+2 idim ultrasonda farklı doktora gittim alttan baktı gölgelik gördüm yardımcı olun kızlar
1 hafta müddet verdiler
20 mm olması lazımında 14 mm kese boyum 5 günlük bir gerileme var dedi 6 hafta olmam gerekirken 5+2 idim ultrasonda farklı doktora gittim alttan baktı gölgelik gördüm yardımcı olun kızlar
1 hafta müddet verdiler
Doktor gölgelikten hiç bahsetmedi ama garip değil mi fark etmedi mi acaba idrara da çok sıkışmıştım sürekli bunu dillendiriyordu zor görüyor gibi vajinal ultrason ile
Doktor gölgelikten hiç bahsetmedi ama garip değil mi fark etmedi mi acaba idrara da çok sıkışmıştım sürekli bunu dillendiriyordu zor görüyor gibi vajinal ultrason ile
Ya belki geç döllenme falan olmuştur bir hafta daha bekle öyle git derim yani yada daaha başka Dr git anne karnındaki bebek her saniye ne kadar büyüyir gün gün fark ediyor kaldiki doğduktan sonra bile öyle