Kesede kanamam var ama doktor ilac yazmadı

gamzeli2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
351
59
18
30
Progestan kullanıyordum ilacı biteli oldu bayagı acıl yazmıztı onuda sonra bır daha ozel doktora gıtmııstım yazmıstı 2 ay kullandım. Devlet hastanesine gıdıyorum kontrole Kese de kanama alanı devam edıyor ama doktor ilac yazmıyor. Yazması lazım degılmı kızlar sizcede

Kese de mi yoksa kese etrafında mı kanama alanı var

Kese etrafında canım. Kafamı taktım sonucta doktor o daha iyi anlar ama gordugum yazılarda kanama devam ettıkce ilac kullanılmalı dıyor
Benim devam ettikçe ilaca devam ediyordum bazıları yatırıyor bile umarım bir an önce iyileşirsin çok geçmiş olsun

Benim kalp atışı durduğu için kürtaj oldum malesef ama 3 aya yakın kullandım ama şöyle bir şey var benim vajinal kanamam da oluyordu
Cok gecmıs olsun inşallah rabbim gönlünüze göre verir. Siz Kacıncı ayda kurtaj oldunuz bebek kac aylıktı? Benımde vajinal kanama oldu ilk sonra durdu kese etrafında devam etii

Keseyim bilmem benim etrafındaki kendini yorma dinlen demişti hiç bir problemde olmadı sonradan geçti ama kese içi bilmiyorum duymadım hic

Keseyim bilmem benim etrafındaki kendini yorma dinlen demişti hiç bir problemde olmadı sonradan geçti ama kese içi bilmiyorum duymadım hic
Kese ıcı derken kese etrafında yani canım yanlııs yazmısım sanırım. Sen ilac kullandın mj

Cok gecmıs olsun inşallah rabbim gönlünüze göre verir. Siz Kacıncı ayda kurtaj oldunuz bebek kac aylıktı? Benımde vajinal kanama oldu ilk sonra durdu kese etrafında devam etii
Kan pıhtılaşması olduğu için kürtaj oldum kanama alanı yüzden değil korkmamanız için söylüyorum ağır iş yapnayın dinlenin sırt üstü yatın derdi bide Protestana da devam yani benim bildiğim öyle

Evet yazmalıydı olasi birşeye karṣılık.

Bana sadece kanaman olursa hemen acile git dedi o kadar
Progesteron kanamayı durduruyor ve az olunca kanama oluyor.Doktor oluruna bırakmış sanki kalsa kalır düşse düşer gibi.Benim şiddetli kanamam olmadi lekelenme şeklindeydi ama kirmiziydi 5haftadan 9 haftaya kadar oldu sonra durdu.Progesteron ignesini 12haftaya kadar kullandım dufaston 16haftaya kadar kullanmalısin demişti doktorum öylede yaptım.

Taksi
Neresindesiniz ki

16.haftadan sonra kanama durdu mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…