- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Kese de mi yoksa kese etrafında mı kanama alanı varProgestan kullanıyordum ilacı biteli oldu bayagı acıl yazmıztı onuda sonra bır daha ozel doktora gıtmııstım yazmıstı 2 ay kullandım. Devlet hastanesine gıdıyorum kontrole Kese de kanama alanı devam edıyor ama doktor ilac yazmıyor. Yazması lazım degılmı kızlar sizcede
Kese etrafında canım. Kafamı taktım sonucta doktor o daha iyi anlar ama gordugum yazılarda kanama devam ettıkce ilac kullanılmalı dıyorKese de mi yoksa kese etrafında mı kanama alanı var
Benim devam ettikçe ilaca devam ediyordum bazıları yatırıyor bile umarım bir an önce iyileşirsin çok geçmiş olsunKese etrafında canım. Kafamı taktım sonucta doktor o daha iyi anlar ama gordugum yazılarda kanama devam ettıkce ilac kullanılmalı dıyor
Kac ay devam etti peki? Benım devam etmesıne ragmen neden yazmadı ilacBenim devam ettikçe ilaca devam ediyordum bazıları yatırıyor bile umarım bir an önce iyileşirsin çok geçmiş olsun
Benim kalp atışı durduğu için kürtaj oldum malesef ama 3 aya yakın kullandım ama şöyle bir şey var benim vajinal kanamam da oluyorduKac ay devam etti peki? Benım devam etmesıne ragmen neden yazmadı ilac
Cok gecmıs olsun inşallah rabbim gönlünüze göre verir. Siz Kacıncı ayda kurtaj oldunuz bebek kac aylıktı? Benımde vajinal kanama oldu ilk sonra durdu kese etrafında devam etiiBenim kalp atışı durduğu için kürtaj oldum malesef ama 3 aya yakın kullandım ama şöyle bir şey var benim vajinal kanamam da oluyordu
Istanbulda yasıyorum ulasım o kadar zorki bırde rahatsızım fazla uzaga gidemiyorum mecbur yakın olana gidiyorumBence başka doktora gitmelisiniz
Keseyim bilmem benim etrafındaki kendini yorma dinlen demişti hiç bir problemde olmadı sonradan geçti ama kese içi bilmiyorum duymadım hicProgestan kullanıyordum ilacı biteli oldu bayagı acıl yazmıztı onuda sonra bır daha ozel doktora gıtmııstım yazmıstı 2 ay kullandım. Devlet hastanesine gıdıyorum kontrole Kese de kanama alanı devam edıyor ama doktor ilac yazmıyor. Yazması lazım degılmı kızlar sizcede
Kese ıcı derken kese etrafında yani canım yanlııs yazmısım sanırım. Sen ilac kullandın mjKeseyim bilmem benim etrafındaki kendini yorma dinlen demişti hiç bir problemde olmadı sonradan geçti ama kese içi bilmiyorum duymadım hic
Kan pıhtılaşması olduğu için kürtaj oldum kanama alanı yüzden değil korkmamanız için söylüyorum ağır iş yapnayın dinlenin sırt üstü yatın derdi bide Protestana da devam yani benim bildiğim öyleCok gecmıs olsun inşallah rabbim gönlünüze göre verir. Siz Kacıncı ayda kurtaj oldunuz bebek kac aylıktı? Benımde vajinal kanama oldu ilk sonra durdu kese etrafında devam etii
Tesekkur ederim cevaplarınız için.Kan pıhtılaşması olduğu için kürtaj oldum kanama alanı yüzden değil korkmamanız için söylüyorum ağır iş yapnayın dinlenin sırt üstü yatın derdi bide Protestana da devam yani benim bildiğim öyle
Yok ben yurtdisinda kalıyorum burda çabuk çabuk ilaç vermezler doktorlar biz sorduk gerek yok dedi ama dinlenmek şart demişti sizde dinlenin bol bolKese ıcı derken kese etrafında yani canım yanlııs yazmısım sanırım. Sen ilac kullandın mj
Evet yazmalıydı olasi birşeye karṣılık.Progestan kullanıyordum ilacı biteli oldu bayagı acıl yazmıztı onuda sonra bır daha ozel doktora gıtmııstım yazmıstı 2 ay kullandım. Devlet hastanesine gıdıyorum kontrole Kese de kanama alanı devam edıyor ama doktor ilac yazmıyor. Yazması lazım degılmı kızlar sizcede
Rica ederim geçmiş olsun tekrardanTesekkur ederim cevaplarınız için.
Bana sadece kanaman olursa hemen acile git dedi o kadarEvet yazmalıydı olasi birşeye karṣılık.
Neresindesiniz kiIstanbulda yasıyorum ulasım o kadar zorki bırde rahatsızım fazla uzaga gidemiyorum mecbur yakın olana gidiyorum
Progesteron kanamayı durduruyor ve az olunca kanama oluyor.Doktor oluruna bırakmış sanki kalsa kalır düşse düşer gibi.Benim şiddetli kanamam olmadi lekelenme şeklindeydi ama kirmiziydi 5haftadan 9 haftaya kadar oldu sonra durdu.Progesteron ignesini 12haftaya kadar kullandım dufaston 16haftaya kadar kullanmalısin demişti doktorum öylede yaptım.Bana sadece kanaman olursa hemen acile git dedi o kadar
TaksiNeresindesiniz
Neresindesiniz ki
16.haftadan sonra kanama durdu mu peki?Progesteron kanamayı durduruyor ve az olunca kanama oluyor.Doktor oluruna bırakmış sanki kalsa kalır düşse düşer gibi.Benim şiddetli kanamam olmadi lekelenme şeklindeydi ama kirmiziydi 5haftadan 9 haftaya kadar oldu sonra durdu.Progesteron ignesini 12haftaya kadar kullandım dufaston 16haftaya kadar kullanmalısin demişti doktorum öylede yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?