- 13 Ocak 2020
- 46.339
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.371
- 598
- 33
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Taksim mi?Taksi
16.haftadan sonra kanama durdu mu peki?
9 haftada durdu.Ama doktorum böyle kanama sorunlari oluyorsa bu dedigim haftalara kadar kullanilmali demişti kanaman dursa bile.Taksi
16.haftadan sonra kanama durdu mu peki?
Evet kusura bakmayın yanlıslıkla bu kadar yazdı cevaplamaya bastım mesaj eksik geldi. Canım taksımdeyım en yakıj hastaneye gdiiyorum baska hastaneler uzak en az 40 dakka surer baska rahatsızlıklarımda var pek ayakta duramıyorumTaksim mi?
Bana dedi kanama alanı cok degil gerek yok. Ama kanama durana kadar yinede vermesi lazımdı ilac bence moralim bozuldu9 haftada durdu.Ama doktorum böyle kanama sorunlari oluyorsa bu dedigim haftalara kadar kullanilmali demişti kanaman dursa bile.
Nasıl gamamlayacaksınız gebeliği nasıl bakacaksınız bebeğinize pekiEvet kusura bakmayın yanlıslıkla bu kadar yazdı cevaplamaya bastım mesaj eksik geldi. Canım taksımdeyım en yakıj hastaneye gdiiyorum baska hastaneler uzak en az 40 dakka surer baska rahatsızlıklarımda var pek ayakta duramıyorum
Acaba doktorunumu degişsen dufaston bari kullanirdin oda düşüğü engelliyor.Bana dedi kanama alanı cok degil gerek yok. Ama kanama durana kadar yinede vermesi lazımdı ilac bence moralim bozuldu
Rahatsızlık derken hamilelikten dolayı yanı kansızlık cok oldugu ıcın fenalasıyorum dogunca gecıcek inşallah.Nasıl gamamlayacaksınız gebeliği nasıl bakacaksınız bebeğinize pekineyse Allah yardım etsin tavsiye veremeyeceğim o halde.
Bıde baska doktora gıtmekte fayda var aslında haklısınızAcaba doktorunumu degişsen dufaston bari kullanirdin oda düşüğü engelliyor.
Mutlaka başka doktorada görün.Kanama alani bende ultrasonda hiç gözükmedi mesela ne kadar baksada göremedi ama doktor işi şansa birakamayiz dedi kanama alani gozukmesede kan geliyordu o yüzden işi garantiye aldik ve durdu.Bıde baska doktora gıtmekte fayda var aslında haklısınız
Cevabınız ıcın tesekkur ederim inşallah bir sorun yasamamMutlaka başka doktorada görün.Kanama alani bende ultrasonda hiç gözükmedi mesela ne kadar baksada göremedi ama doktor işi şansa birakamayiz dedi kanama alani gozukmesede kan geliyordu o yüzden işi garantiye aldik ve durdu.
Inşallah hayırlısı olur sağlıkla devam eder hamileliginiz.Cevabınız ıcın tesekkur ederim inşallah bir sorun yasamam
Kanama alanına göre miktara göre ve gebelik haftasına göre değerlendirmis olabilirler. Bol istirahat edin bir hekime daha danisabilirsiniz sikayetleriniz artarsaProgestan kullanıyordum ilacı biteli oldu bayagı acıl yazmıztı onuda sonra bır daha ozel doktora gıtmııstım yazmıstı 2 ay kullandım. Devlet hastanesine gıdıyorum kontrole Kese de kanama alanı devam edıyor ama doktor ilac yazmıyor. Yazması lazım degılmı kızlar sizcede
Gebelik haftasıyla alakası varmı mesela biraz daha büyük olsa risk dahamı azalıyor acabaKanama alanına göre miktara göre ve gebelik haftasına göre değerlendirmis olabilirler. Bol istirahat edin bir hekime daha danisabilirsiniz sikayetleriniz artarsa
Evet birde bebegin buyume hizi arttigi dönemdede kese etrafinda kanama olabiliyorGebelik haftasıyla alakası varmı mesela biraz daha büyük olsa risk dahamı azalıyor acaba
Yİnede doktor daha iyi biĺir tabi belkide gerek gormedi ama annelik iste korkuyo insan bebegıne zarar gelmesindenEvet birde bebegin buyume hizi arttigi dönemdede kese etrafinda kanama olabiliyor
Kac haftaliksiniz şuanYİnede doktor daha iyi biĺir tabi belkide gerek gormedi ama annelik iste korkuyo insan bebegıne zarar gelmesinden
23 hafta olacak pazartesi inşallahKac haftaliksiniz şuan
Haftanızdan dolayi gerek görmemis olabilir artık.23 hafta olacak pazartesi inşallah
12.haftada kanamayla acile gitmistim o zamandan belli kesede kanama alanı gecmedi. Bebek büyük olunca kanama daha mı az zararlı olur acaba? Kusura bakmayın cok soru soruyorum ama napalım içim rahatlasın ıstıyorumHaftanızdan dolayi gerek görmemis olabilir artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?