Kesede kanamam var ama doktor ilac yazmadı

Evet kusura bakmayın yanlıslıkla bu kadar yazdı cevaplamaya bastım mesaj eksik geldi. Canım taksımdeyım en yakıj hastaneye gdiiyorum baska hastaneler uzak en az 40 dakka surer baska rahatsızlıklarımda var pek ayakta duramıyorum

9 haftada durdu.Ama doktorum böyle kanama sorunlari oluyorsa bu dedigim haftalara kadar kullanilmali demişti kanaman dursa bile.
Bana dedi kanama alanı cok degil gerek yok. Ama kanama durana kadar yinede vermesi lazımdı ilac bence moralim bozuldu

Nasıl gamamlayacaksınız gebeliği nasıl bakacaksınız bebeğinize peki neyse Allah yardım etsin tavsiye veremeyeceğim o halde.

Nasıl gamamlayacaksınız gebeliği nasıl bakacaksınız bebeğinize peki neyse Allah yardım etsin tavsiye veremeyeceğim o halde.
Rahatsızlık derken hamilelikten dolayı yanı kansızlık cok oldugu ıcın fenalasıyorum dogunca gecıcek inşallah.

Bıde baska doktora gıtmekte fayda var aslında haklısınız
Mutlaka başka doktorada görün.Kanama alani bende ultrasonda hiç gözükmedi mesela ne kadar baksada göremedi ama doktor işi şansa birakamayiz dedi kanama alani gozukmesede kan geliyordu o yüzden işi garantiye aldik ve durdu.

Cevabınız ıcın tesekkur ederim inşallah bir sorun yasamam

Kanama alanına göre miktara göre ve gebelik haftasına göre değerlendirmis olabilirler. Bol istirahat edin bir hekime daha danisabilirsiniz sikayetleriniz artarsa

Kanama alanına göre miktara göre ve gebelik haftasına göre değerlendirmis olabilirler. Bol istirahat edin bir hekime daha danisabilirsiniz sikayetleriniz artarsa
Gebelik haftasıyla alakası varmı mesela biraz daha büyük olsa risk dahamı azalıyor acaba

Haftanızdan dolayi gerek görmemis olabilir artık.
12.haftada kanamayla acile gitmistim o zamandan belli kesede kanama alanı gecmedi. Bebek büyük olunca kanama daha mı az zararlı olur acaba? Kusura bakmayın cok soru soruyorum ama napalım içim rahatlasın ıstıyorum

13. Haftaya kadar kanamam oldu ve fitil ayrı iğne ayrı ve bir hap ayrı kullandım ve hala fitil kullanıyorum sadece düşük için değil dedi doktorum doğuma kadar kullan dedi siz bence başka doktora gidin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…