- 9 Eylül 2024
- 11
- 1
- 6
- 29
- Konu Sahibi kedikulagi
Herkese merhaba bir yıl önce dört aylık gebeliğimin başında bir düşük yaşadım, şimdi yeniden hamileyim. Bu yüzden çok stresli ve evhamlıyım, en son 25 ağustosta regl oldum, geçen ay hastalanıp acile gittim doktor iğne vurmadan önce beta istedi, 12 Eylül cuma günüydü. Negatif çıktı. Toplu erken gebelik testi aldığım için Salı akşamı denedim öylesine silik çıktı, o gün uyuyamadım bile ama sabah yaptığımda negatifti ben de boşverdim ama yine de antibiyotik kullanmayı kesmiştim. Yine iki gün sonra perşembe iki test daha belirgin pembe çıkınca eşim dayanamayıp cuma akşamı kan vermeye götürdü. 88.25 ile öğrendim, iki gün sonra 217, üç gün sonra doktor randevumda 555 çıktı, hatta doktor keseyi gördü karnımdan şaşırdım. Tarih 24 eylüldü, kan değerlerimi istedi iki gün sonra da beta 2475 çıktı. Buraya kadar her şey güzel, çok mutlu oldum hala öyleyim ama çok stres oluyorum, 2 ekimde kesede karnımda bir şey göremedi alttan muayene etti, tomurcuklanma var dedi kese boş değil ama gelişmezse diye çok korkuyorum. Önceki gebeliğimi hem geç öğrendim hem de farklı şeyler yaşadım şimdi ne bulantım ne inanılmaz halsizliğim var bu beni endişelendiriyor. Akıntım günde bir oluyor önceden açık pembe ve sürekli akıntım bulantım vardı. Çok değişik duygular yaşıyorum, pek paylaşacak kimsem yok, eşim de stres olsun istemiyorum. Şimdi tabii ki coraspirin ve karnımdan kan sulandırıcı kullanıyorum her gün akıntı da onun da etkisi vardır. Haftaya çarşamba gideceğim ama bu stres beni yoruyor.