Kesedeki konuma göre cinsiyet

kubrasylyc

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
5
1
16
32
Yaa kızlar öncelikle tabiki tek isteğim sağlıklı olması fakat işte annelik heyecanı diyede bişey var 😊 birçok yerde gördüm bu kesenin şekline ve konumuna göre bebeğim cinsiyeti belli oluyormuş diye 7+3 günlüğüz ama eğer anlayanınız varsa yorum yapabilir mi acaba ? Şimdiden teşekkür ederim 😊

Eklentiler

• 6F697131-7F8B-48B5-9A05-C23907B31213.webp
    6F697131-7F8B-48B5-9A05-C23907B31213.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 75
Yaa kızlar öncelikle tabiki tek isteğim sağlıklı olması fakat işte annelik heyecanı diyede bişey var 😊 birçok yerde gördüm bu kesenin şekline ve konumuna göre bebeğim cinsiyeti belli oluyormuş diye 7+3 günlüğüz ama eğer anlayanınız varsa yorum yapabilir mi acaba ? Şimdiden teşekkür ederim 😊
Ramziye göre erkek bebiş

Dilerim Allah sağlıklı bir evlat nasip eder bir prensesim var birde oğluşum olsa daha ne isterim 😍
İnşallah sağlıkla gelsin gönlünden geçen olsun. Benim de ramziye göre erkekti. Bi kadın bakmıştı o da erkek demişti %100 mesela doğru çıktı

Ne bebiş bekliyorsunuz

Back
X