Teoriye göre benm de erkek sağlıklı hayırlı olması en büyük temennim ama umarım teoride ki %3 lük paya denk gelirimKarnimdan bakildi bnimde icme erkek doguyo ailede herkez erkek bebegim oldugunu goruyo ruyada
Kizmi istiyosunuzTeoriye göre benm de erkek sağlıklı hayırlı olması en büyük temennim ama umarım teoride ki %3 lük paya denk gelirim
Yani kendimi bildim bileli kızdı hayalim ama bu saatten sonra hiç hiç farketmez Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepsi bizim canımız kanımızKizmi istiyosunuz
Kacinci bebiş sizin kiYani kendimi bildim bileli kızdı hayalim ama bu saatten sonra hiç hiç farketmez Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepsi bizim canımız kanımız
İlk ama kucağıma alabilirsem inş ilk olcakKacinci bebiş sizin ki
Kesenin sağında. Razı teorisine göre kız bebek. Tabi Allah bilirMerhaba hanımlar
6 haftalık karından ultrasonla çekilen fotomuzdan cinsiyet tahmini yapabilecek var mı? Meraklar içindeyiz
Banada bakar mısınız benim karından bu 7+3kenEğer karından ultrasonsa erkek vajinalse kız teorinin adı Ramzi teorisi bir doktor bulmuş %97miş doğruluk payı ben denk gelmedim şaştığına
Benimde bakar mısınız lütfen bu 7+3 karındanEğer karından ultrasonsa erkek vajinalse kız teorinin adı Ramzi teorisi bir doktor bulmuş %97miş doğruluk payı ben denk gelmedim şaştığına
Ben ramzi sayfasına gönderdim sonuç bu ama bebeğin olduğu tarafa değil placentanın olduğu tarafa göre cinsiyet belirliyorlar.Benim ultrason 6+4 vajinal ultrason.Karnimdan bakildi bnimde icme erkek doguyo ailede herkez erkek bebegim oldugunu goruyo ruyada
Merhaba ortada gibi anlayamadım tam açıkcasıBenimde bakar mısınız lütfen bu 7+3 karından Eki Görüntüle 2750458
Merhaba Ramzi sayfası nerde ben de göndereyimBen ramzi sayfasına gönderdim sonuç bu ama bebeğin olduğu tarafa değil placentanın olduğu tarafa göre cinsiyet belirliyorlar.Benim ultrason 6+4 vajinal ultrason.
Merhaba Ramzi sayfası nerde ben de göndereyim
Ücretli ya kart bilgilerinizi girdiğinizde sıkıntı olmaz dimi güvenilir mi ki ?The Ramzi Theory can predict baby’s gender as early as 6 weeks
Using the chorionic villi (future placenta) placement and orientation, the Ramzi theory is an easy and fun way for you to determine the sex of your baby. Submit your ultrasound scan for a personalized prediction and learn how techs explain about how the Ramzi Theory method is applied to an image.thegenderexperts.com
Bilindik bir site bende problem olmadı internetten araştırdım bende ödeme yapmadan önce kimseden bir şikayet gelmemişÜcretli ya kart bilgilerinizi girdiğinizde sıkıntı olmaz dimi güvenilir mi ki ?
Teşekkür ederim cevabınız için ben de göndereyim ozamanBilindik bir site bende problem olmadı internetten araştırdım bende ödeme yapmadan önce kimseden bir şikayet gelmemişBende tek problem 36 saat sonra cevap gelmedi hemen email yazdım,benden sipariş numaramı istediler ve 1 saat içerisinde gönderdiler sonucumu.
Size o site kız mı dedi acabaBen ramzi sayfasına gönderdim sonuç bu ama bebeğin olduğu tarafa değil placentanın olduğu tarafa göre cinsiyet belirliyorlar.Benim ultrason 6+4 vajinal ultrason.
Gönderdin mi kuzumTeşekkür ederim cevabınız için ben de göndereyim ozaman
Acaba doğru çıkıyor muYok göndermedim kart bilgilerimi girmeye cesaret edemedim aslında güvenilir bir siteymiş ama bilemedim nifty yaptırcam zaten 2 haftaya belli olur hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?