Karından ultrasonsa erkekEki Görüntüle 3342526 benimkinde bakar mısınız
Hayırlı olsun öncelikle , bu ilk ultrason görüntüsü ise erkek bebek tutunma şekliMerhaba keseden tahmin edecekler var mi 6+3 haftalik biliyorum cok kucuk karindan cekildi ilk ultrosonumuz
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun öncelikle , bu ilk ultrason görüntüsü ise erkek bebek tutunma şekligönlünüzden geçen sağlıkla gelsin
Banada bakarmısınızHayırlı olsun öncelikle , bu ilk ultrason görüntüsü ise erkek bebek tutunma şekligönlünüzden geçen sağlıkla gelsin
Bence keseye göre kız,yuvarlak çünkü benim üç gebeliğimdede kese yuvarlak değildi ve üçüde erkekBanada bakarmısınızkarnından ultrasonn
Bence sizinki erkekBenimkinife bakarmisiniz 12haftalik
Hayırlı olsun öncelikle, erkek gibi duruyorBanada bakarmısınızkarnından ultrasonn
AminnnHayırlı olsun öncelikle, erkek gibi duruyorgönlünüzdekileri sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Bellidir zaten de her doktor söylemiyor sanırım ben 11. Haftada öğrenmiştimAminnnyarın 12 haftalık olucak cinsiyeti ne zaman belli olur acaba
Sizin biraz reklam yaptığınızı düşünüyorum şu anbütün akraba ve tanıdıklar baktırdı cinsiyet_tahmini_kesin diye bir sayfa instagramda ücretli ama ne derse o oluyor nasıl biliyor çok ilginç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?