Banada bakabilir misinz 7+5 karındanKarından ultrasonsa erkek
Kiz benceBenim de sat a göre 5+2 ama ultrasonda 6+1 çıktı sizce nedir cinsiyet
Merhaba cinsiyeti nedir bebeğinizinmerhaba keseden cinsiyet tahmini yapılıyormus 10. Hafta ultrason görüntümüz tahmini olan varmi
Karından ultrasonsa erkek
Bence keseye göre kız,yuvarlak çünkü benim üç gebeliğimdede kese yuvarlak değildi ve üçüde erkek
Merhaba. Bana da bakar mısınız acabaKiz bence
benim anladıgım kadarıyla bebek sag ustte durdugu için kız yorumları gelicekBanada yorum yaparmısınız 6+1 vajinal ultrason görüntüsü
Yorum gelsinde sağlıklı olsun önemli değilbenim anladıgım kadarıyla bebek sag ustte durdugu için kız yorumları gelicek
ben de cozmeye calısıyorum. kesem yuvarlak ama erkek yorumu yapmıslar yukarda baska forumlarda kese yuvarlaksa kız dıyorlar fasulyeye yakınsa erkek. bebek yeni olusmaya basladıgında sag taraftaysa kız soldaysa erkek.(hani bu kesenın icinde kucuk olusum oluyo ya yolksac o sanırım) ama doktor ulktrasonda aleti sag sol cevirebiliyor onu nerden bilcezzzzYorum gelsinde sağlıklı olsun önemli değilanlayanlar nerde hiç yazmıyorlar
Karın yada vajinalde farkediyormuş falan bir sürü şey var hayırlısı sağlıklı olsun ama insan merak ediyor 12 haftaya gelince bütün merakımız gidecek inşallah ama gerçekten anlayanlar var artık burda göre göre araştırıyorlar biliyolarben de cozmeye calısıyorum. kesem yuvarlak ama erkek yorumu yapmıslar yukarda baska forumlarda kese yuvarlaksa kız dıyorlar fasulyeye yakınsa erkek. bebek yeni olusmaya basladıgında sag taraftaysa kız soldaysa erkek.(hani bu kesenın icinde kucuk olusum oluyo ya yolksac o sanırım) ama doktor ulktrasonda aleti sag sol cevirebiliyor onu nerden bilcezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?