Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hcg değeri ile alakalı bir durum hcg değeriniz kaçKızlar 4+6 da kese görünür mü
Cmrts günü 300 dühcg değeri ile alakalı bir durum hcg değeriniz kaç
Cmrts 300 düBeta hcg kaç, bence hafta için de erken de beta yüksekse olabilir
Herkes görünür dedi çok kişiye danıştımÇok çok erken
Herkes çok biliyor.Herkes görünür dedi çok kişiye danıştım
Cmrts 300 dü
Bana doktorum vajinal muayene etmeyeceğim demişti.Vajinal görünebilir belki şansını dene istersen
Bana doktorum vajinal muayene etmeyeceğim demişti.
Çünkü henüz sağlıklı bir gebelik olup olmadığını bilmiyoruz.Düşük yaparsan muayenem yüzünden olduğunu düşünebilirsin demişti.
Benim 335 ti vajinal baktığında gördü ama normalde asla gözükmedi değerin artması gerektiğini şanslı olduğumu söylemişti zaten. Vajinal baksa görürdü ama uygun görmemiş değeriniz 1500-2000 falan olunca bir ihtimal üstten gözükür ama vajinal çok net gözükür yani merak etmeyin değeriniz kısa zamanda yükselecektir 1 haftaya görürsünüz muhtemelenCmrts 300 dü
Aynıyız hemen hemen seninle bana doktor daha çok erken dedi beta yükselsin tekrar bakalım ona göre kese görmeye gidersin dedi. İyi de oldu ben karnımdan bakılsın istiyorumKızlar 4+6 da kese görünür mü
Zaten vajinal muayene bende istemem. 5 te görünür kese ya gidecem bu haftaBana doktorum vajinal muayene etmeyeceğim demişti.
Çünkü henüz sağlıklı bir gebelik olup olmadığını bilmiyoruz.Düşük yaparsan muayenem yüzünden olduğunu düşünebilirsin demişti.
Aynen bence bugün 2000 filandırBenim 335 ti vajinal baktığında gördü ama normalde asla gözükmedi değerin artması gerektiğini şanslı olduğumu söylemişti zaten. Vajinal baksa görürdü ama uygun görmemiş değeriniz 1500-2000 falan olunca bir ihtimal üstten gözükür ama vajinal çok net gözükür yani merak etmeyin değeriniz kısa zamanda yükselecektir 1 haftaya görürsünüz muhtemelen
Beta kaç sizin ben cmrts verdim 300 dü artısı da 3 kat olmustuAynıyız hemen hemen seninle bana doktor daha çok erken dedi beta yükselsin tekrar bakalım ona göre kese görmeye gidersin dedi. İyi de oldu ben karnımdan bakılsın istiyorum
iki katı attar genelde bugün sizin 600 küsür hadi daha fazla arttı diyelim 800 falan olması lazımAynen bence bugün 2000 filandır
Benim 1000 bin üzerindeydi tam 4+6 gözükmüştü karındanKızlar 4+6 da kese görünür mü
Geçen 3 kat artmıştıiki katı attar genelde bugün sizin 600 küsür hadi daha fazla arttı diyelim 800 falan olması lazım
Kalp atışını ne zaman duydunuzBenim 1000 bin üzerindeydi tam 4+6 gözükmüştü karından