Kesem asagida lutfen bakarmisiniz

esmerhatun66

Hunili Anne 🤪
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
2.173
2.206
133
34
Kizlar bugun ozel bi doktora gittim pihtilasmam var ayrica kan uyuzmazligim ayrica hepatit b tasiyiciyim 2 kayiptan sonra tekrar hamile oldugumu ogrendim hemen doktora gittim tabi 4 haftalik hamileyim yanliz kesenn cok asagida oldugunu ve kanama alani oldugunu soyledi igne yapti ama cok korkuyorum ne yapmm gerk coaspirin folik asit aldim ayrica pihtilasma icin igne ama ne yapmm lazim hic bilmiyorum yardim edermisinz

Canm korkutmak istemm ama boyle bir durumda progest.vermeliydi diye dusunuyorum.benmde uc kaybim var cunku.tecrubeme dayanarak bu durumda vermeliydi istersen drunu ara.bir sorum olacak hamile kalmadan aspirin kullaniyormuydunuz
1 hafta oncesinden baslamstm kullanmaya progestann kullanm amaci ney peki

Bildigim kadariyla bebegin tutunmasini saglayan yardimci olan dusuk tehlikesinde verilen bir ilac..ben bunun icin kullanmistim
Hmm anladim canm acaba diktor kan sulandirici igneyle beraber kullanilmasin diye mi vermedi anlamdm ki insallh bisey olmaz birazdan doktora soracam aklima takildi

Korkma dua et. Eltiminde kesesi aşağıdaydi kanamasi da vardı çok şükür şimdi iyi
Ayyy insallah canm ya agzindan bal damliyo resmen nasil iyi geliyo konustuklarin allah razi olsun insallh cok sukur kanamm yok insaallh da olmaz tuvalte gidince kanama gorcem diye odum kopuyo biraz bel agrim var oda ayakta durunca oluyo hergun ayetel kursi okuyorum dua ediyorm rabbim hayirlisini veriir insallah

Bilmiyorum ki canm ben okadar ilerleyemeden bebegimi kaybettim malesef.doktora sorun iciniz rahatlasin ins.bana da haber verin lutfen
Az once msj attim progestan yazmamissinuz receteye kullanmam gerkemiyo mu ddm ignesini yaptik simdilik o yeterli gelecektir dedi bakalim haftaya kadar bekkicem

Doktor iğne yaptı demişsin. Depo Protestan iğnesi yapmış olabilir bir haftalık. Kese alttaysa yatıp dinleneceksin. Rahim büyüdükçe kese yukarı çıkıyor. Umarım bebeğini kucağına alirsin

Depo iğne kanama alanını durdurur. Önemli olan kanamanın kese içinde olmamasi
Allah razi olsun canm saol bilgilendirdigin icin kanama alani kesenn disinda galiba insallah sag salim gelir 2 senedir bekliyoruz valla saglikli olsunda hic bisey istemiyorum

Daha önce düşük yaşadığım için biliyorum canım. Bol bol su içmeyi de unutma. Haftaya doktora gidersen zaten Protestan ilacını verir. İçini ferah tut çünkü moral de çok önemli hamilelikte. Umarım sağlıkla doğar bebegin

Saol canm insallah rabbim hayirlara vesile eder insallah

Gecmis olsun canim. Ben 12. haftadayim kesenin aşağıda oldugunu yeni ogrendim, kanama alani da var. Doktor bana da igne verdi bi de progestan verdi. Yatip dinlenmek gerekiyormus. Dikkat et kendine.

Gecmis olsun canim. Ben 12. haftadayim kesenin aşağıda oldugunu yeni ogrendim, kanama alani da var. Doktor bana da igne verdi bi de progestan verdi. Yatip dinlenmek gerekiyormus. Dikkat et kendine.
saol canm sanada gecmis olsun ignemi oldum ama ilacim yok hemuz kan sulandirici igne kullaniyorum ayrica aspirin folik asit falan yatiyorum valla tuvalete bile cok az az gidiyorum kalktigim zaman kasigimda agri oluyo direk korkuyorum sende agri var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…