kesem boş çıktı kızlar çok üzgünüm

ozge_844

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
354
2
96
Diğer
SAT a göre 8 haftalık
döllenmeye göre 6 haftalık hamileydim..
ama bugün kesenin boş olduğunu öğrendim ve kesede hiç büyümemiş..
10 gün daha beklicez dedi doktor...
çok üzgünüm...
böyle durumu olan varsa paylaşalım...

ya özgecim bence bebiş çok küçük geç döllenmede olmuş ve o yüzden göremio doktor seni üzmek istemem umutlandırmakta istemem boşyere ama hatırlıosan benimde 5+2 de keseyi görüp bebeği görememişti doktorum hatta sende bana yazmıştın bak canım ertesi gün başka bi doktora gittim hem bebeği hem de keseyi hem de kalp atışını gördük bence sende bi kaç gün bekle ve başka bi doktora git mümkünse ve lütfen üzülmeee ben umutluyummmkaydirigubbakcemile5

ya daha çok küçük ondan görememiştir doktor hemen canını sıkma noluuur :teselli:

bikaçgün bekle başka doktora git canım..

umarım herşey gönlünce olur :Saruboceq:

canım vajinal usg yaptırsaydın bazen apdominal usg de görünemeyebiliyor vajinal usg daha net sonuç verirdi fazla zorlattmamak şartı ile dr alttan usg yapmasını iste belki görünür

canım seni üzmek istemem ama aynı olay benim başıma geldi benimde dr geç döllenme dedi kese vardı ama bebek yoktu 10 gün bekliyelim dedi ama ben 8 .günde çok kötü bir sancıyla acil dr gittik ve dr alacağını almassa zehirliyeceğini söyledi şimdi 15 gün oldu kürdaj olalı benim sana tavsiyem hemen başka bir dr gitmen şu anda piskolajim o kadar bozukki anlatamam daha uyuyamıyorum bile geç kalma canım kendine zararın olabilir rabbim yar ve yardımcın olsun

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun...
son gelişme bende ki adet oldum dün gece itibariyle...
sabahta kopkoyu kırmızı parçalar düştü hemen sabah doktoru aradım...
kanaman bittiği gibi gel dedi bakıcaz...
acaba bu durumdada ben kürtaj olurmuyum çok küçüktü kese 7 milim di...
bilen varsa yazarsa sevinirim..

canim cok gecmis olsun. umarim yakin zamanda saglikli bi bebegin olur. hcg degerin kacti?

hcg ye bakmadı doktor çünkü kese falanda büyümemiş 10 gündür aynı boyutta kalmış...
amin canlarım amin...
Allahım Rabbim kucağımızı hiç birimizin boş bırakmasın...

Cnm çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama hayırlısı böyleymiş. Çok geçmiş olsun. Tekrar aramıza dönmen için dua ediyorum cnm. Sevgiyle kal.

Merhaba arkadaşım. ben bu siteye üye oldum.
Aynı şey bana da söylendi maalesef ve yedi haftalıken düştü. ancak benim bebek vardı ama gelişememişti.

Canım çok geçmiş olsun inanki çok üzüldüm...

Ne diyeceğimi inanki bende bilemiyorum ama hakkında hayırlısı böyleymiş.Lütfen üzülme olurmu kolay değil biliyorum ama üzülmene dayanamam..

benimde 6 haftalıktı ve ultrasonda görünmüyodu,1 gün sonra kanamam başladı allttan ultrasonla baktı dr ve kesenin büyümediğini ve buna nağlı düşük olduğunu söyledi dr o kadar iyiydiki fazla üzülemedim bile çünkü normal bi gebelik olmadığını doğsa bile sakat bi bebek olabileceğini söyledi öyle olmasındansa bu acı daha hafif dedim kendime inşallah hayırlısıyla bizde bebeğimizi alırız kucağımıza..

geçmiş olsun.ben de imkomplet abortus yani tamamlanmayan düşük geçirdim.10 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım.çok zor ya.planlamadığım bir gebelikti ama meğer ne çok istiyomuşum onu anladım.Allah yardımcın olsun.

merabalar.bende siteye yeni üye oldum.benimde bir önceki hamileliğim aynen dediğiniz gibi oldu bebek gelimedi ve düşük yaptım.şimdi yine hamileyim ama çok korkuyorum.ultrasonla bakıldı ve 5 haftalık hamile olduğum söylendi ama sat a göre 6 hafta olması gerekiyordu.birde progeston kullanmanın bebeğin gelişimine etkisi varmı.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.allah herkezin gönlüne göre versin

benimde kese boş kızlar yarın tekrar gidicem doktora bakıcak kese hala boşsa kürtaj olucak sanırsam progestronun ne yararı nede zararı varmış canım

hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar...
uzun zamandır giremedim toparlanamadım...
doktor dediki 4-5 ay bekle...
sizce beklemelimiyim bana kalsa aslında mayıs gibi tekrar düşünüyorum....
bide ara açıldıkça olmazsa diye korkuyorum..

Özge ben de bebeğimi 18 Şubatta kaybettim dokuz haftalıktı. Bana kürtajı yapan doktor en az dört ay dedi başka bir doktor üç ay. Hamileliğimi takip eden doktor da iki ay.
Bu arada Alper Mumcu'nun sitesinde bu konuyla ilgili açıklama şu şekilde:
Yeniden denemeye ne zaman başlanabilir?
Bazı çiftler düşük sonrası hemen yeni bir bebek için denemeye başlamaya karar verirken, bazıları da bu kaybın yarattığı psikolojik travmayı atlatmak için zamana gereksinim duyarlar. Bu olayda doğru karar yoktur. Yeniden deneme zamanına karar verirken tek etken sizin duygularınızdır.

Genelde önerilen, düşük sonrası ilk adet kanamanızı gördükten sonra eğer isterseniz yeniden denemeye başlamaktır. İki gebelik arasında en az bir adet kanaması geçmeyen durumlarda takip eden gebelikteki düşük riskinin bir miktar arttığına dair bulgular olmakla birlikte düşük sonrası adet görmeden hemen hamile kalsanız da endişelenmenize gerek yoktur. Sağlıklı bir bebeğin doğumuyla sonuçlanan pekçok hamileliğin bu şekilde başladığını aklınızdan çıkarmayın.

demiş. Görüşler çok farklı ben de şaşırmış durumdayım ne yapacağımı.

canım bbenım ılk once geçmiş olsun bende bır ay once boş gebelıkten dolayı kürtaş oldum bana da doktorum 3 ay bekle dedı o zaman nasıl gecıcek dıye beklıyorum cunku yenıden boyle bır olayla karsılasıcak mıyım diye korkularım var

MERHABA arkadaşım benimde aynı şey geldi başıma 6 haftalık hamileydim leke gelmeye başladı dr pogestan verdi fakat bebeğin gelişmesi yavaştı kalbi atmadı bekledik bi hafta alttan ultrason çekti başka dr aynı sonuç kanama devam etti ama düşmedi bebek kürtaj oldum 19 aralıkta Rabbim kısmet etmedi hayırlısı olsun hiç hamile kalamayabilirdik de . üzülme . dua et

merhaba arkadaslar ozgecim bende 7 haftalik bos gebelik yasadim kendiliginden dustu bendimde kurtaja gerek kalmadi ve doktorum bir adet gordukten sonra tekrar hamile kalmayi dneyebilirsin dedi tabi ben yinede doktor kontrolu altinda hamile kalmayi dusunyuorum simdi adet gunumu bekliyorum sonra doktora gidicem bakalim nolucak uzulme canim napalim nasip de yokmus yine hamile kalirsin onemli olan ayni seyleri tekrar yasamamak insallah yasamayizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…