kesemizi ne zaman gorebiliriz...

ugurummeryemsure

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
22
3
6
35
Çanakkale
Arkadaslar merhaba araniza bugun katildim ilgili konu aradim ama bulamadim 4haftalik hamileyim kesem gorunmedi sadece cok kucuk bir nokta muhtemelen burasi dedi doktor.pazartesi gene gidicem gorunur demi...lutfen ccevap yazin....

Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz kesemizi 4 haftalıkken görmüştük 7. haftamızda da kalp atışını duymuştuk. Geç döllenme falan olduysa bu yüzden görünmemiş olabilir. Pazartesi görünür inşallah.

Hayırlı olsun hamileliğin canım. Panik olma lütfen :) Göreceksin keseyi. 5 haftalıktan önce görünmüyor genelde yani daha önce ben duymadım.. Haftaya görürsün Allah'ın izniyle..

Arkadaslar merhaba araniza bugun katildim ilgili konu aradim ama bulamadim 4haftalik hamileyim kesem gorunmedi sadece cok kucuk bir nokta muhtemelen burasi dedi doktor.pazartesi gene gidicem gorunur demi...lutfen ccevap yazin....

bizimki de nokta gibiydi teyzesi şimdi maşallah kocaman bir adam oldu. durmuyor maşallah yerinde. annesini bazen yerinden zıplatıyor tekmesiyle. senin noktanda allahın izniyle büyüyecek kocaman olacak. bunlarla meşgul etme beynini. dua et sadece ve hamileliğin tadını çıkar. o nokta birde bakmışsın kocaman oluvermiş.

telaşa kapılmana gerek yok canım 4 hafta kesenin görülebilmesi için cok erken bir zaman dilimi. en az 5 haftalık olmalı ki bazen 5 te bile görünmeyebiliyor. geç döllenme falan olmuş olabilir yani SAT a göre hesapladığın hafta yanlış olabilir. ben tam 6. haftaya girdiğim gün gittim. sabırla bekledim ki panik olmayayaım erken gidip de kese görünmezse falan diyee. cok da iyi yapmısım doktorum da tebrik etti beni. tam gününde geldiğimi söyledi ve ben aynı anda-rabbime süşürler olsun- hem keseyi hem de kalbinin atışını gördüm. darısı başına canım ama sabırlı ol bence...

telaşa kapılmana gerek yok canım 4 hafta kesenin görülebilmesi için cok erken bir zaman dilimi. en az 5 haftalık olmalı ki bazen 5 te bile görünmeyebiliyor. geç döllenme falan olmuş olabilir yani SAT a göre hesapladığın hafta yanlış olabilir. ben tam 6. haftaya girdiğim gün gittim. sabırla bekledim ki panik olmayayaım erken gidip de kese görünmezse falan diyee. cok da iyi yapmısım doktorum da tebrik etti beni. tam gününde geldiğimi söyledi ve ben aynı anda-rabbime süşürler olsun- hem keseyi hem de kalbinin atışını gördüm. darısı başına canım ama sabırlı ol bence...

Amin allahim banada duymayi nasip etsin yavrumun minicik kalbinin attigi sesi duymayi.cok stres yapiyorum okudukca atmayanlari duydukca:(

Back
X