İki doktor da aynı şeyi söylediyse artık beklemekten başka çareniz yok. Geçen hafta keseyim gördükten sonra büyüme olmadıysa demekki gelişimi durmuşBenim ilk beta hcg sonucum 76ydı ondan sonra gittiğimde 1005 çıkmıştı. Geçen hafta keseyi gördüler ve 5 hafta 5 günlük dediler. Bugün de kalp atışını dinlemek için çağırmışlardı. Kesenin büyümediğini sağlıksız gebelik olduğunu kendisinin düşeceğini düşmezse almaları gerektiğini söylediler. Emin olmak icin başka doktora gittim aynı şeyleri söyledi. Ama ben yine de beklemek istedi. Umutlandım açıkçası son regl tarihime göre hesapladıkları icin hata olabileceğini düşündüm. hiç bu durumu yaşayan oldu mu
Benim başıma geldi. Kürtajla sonuçlandı.Benim ilk beta hcg sonucum 76ydı ondan sonra gittiğimde 1005 çıkmıştı. Geçen hafta keseyi gördüler ve 5 hafta 5 günlük dediler. Bugün de kalp atışını dinlemek için çağırmışlardı. Kesenin büyümediğini sağlıksız gebelik olduğunu kendisinin düşeceğini düşmezse almaları gerektiğini söylediler. Emin olmak icin başka doktora gittim aynı şeyleri söyledi. Ama ben yine de beklemek istedi. Umutlandım açıkçası son regl tarihime göre hesapladıkları icin hata olabileceğini düşündüm. hiç bu durumu yaşayan oldu mu
Son adet tarihinden farklı bir tarih olursa hata yapma olasılıkları var mı acabaSon adet tarihine göre hesaplanıyor zaten. İki doktor da aynı şeyi söylemiş malesef.
Kaçıncı haftanızdıBenim başıma geldi. Kürtajla sonuçlandı.
Son adet tarihinden farklı bir tarihte döllenme oluşursa hata yapma olasılıkları olabilir miGebelik zaten son adete göre hesaplanır. Inşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalır ve kucağına alırsın.
8. haftaya kadar beklemiştik. İki doktor da aynı şeyi söylüyordu. En son kese parçalanmış, bozulmuş dediler. Kürtajla alındı.Kaçıncı haftanızdı
İlk beta testi sonucum da 1068‘di.8. haftaya kadar beklemiştik. İki doktor da aynı şeyi söylüyordu. En son kese parçalanmış, bozulmuş dediler. Kürtajla alındı.
Anladım çok geçmiş olsun rabbim en Kısa zamanda nasip etsin inşallah8. haftaya kadar beklemiştik. İki doktor da aynı şeyi söylüyordu. En son kese parçalanmış, bozulmuş dediler. Kürtajla alındı.
Kan değerlerim benim de iyiydiİlk beta testi sonucum da 1068‘di.
Keseyi zaten görmüşler, yani belirli bir sürece kadar gelişmiş, son ultrasondan sonra gelişiminin olmaması artık yanlış hesaplama ile açıklanamaz.Son adet tarihinden farklı bir tarihte döllenme oluşursa hata yapma olasılıkları olabilir mi
Anladım çok teşekkür ederimKeseyi zaten görmüşler, yani belirli bir sürece kadar gelişmiş, son ultrasondan sonra gelişiminin olmaması artık yanlış hesaplama ile açıklanamaz.
ben yaşadım geçen sene bu zamanlar iki dr da aynı şeyi söyledi düşük için bekledim düşük olmadı kürtajla sonlandırdılar zaten bebekte kesede anomali vardı kalp atışı yoktu yani üzüleceksini belki ama düzelmesi zorBenim ilk beta hcg sonucum 76ydı ondan sonra gittiğimde 1005 çıkmıştı. Geçen hafta keseyi gördüler ve 5 hafta 5 günlük dediler. Bugün de kalp atışını dinlemek için çağırmışlardı. Kesenin büyümediğini sağlıksız gebelik olduğunu kendisinin düşeceğini düşmezse almaları gerektiğini söylediler. Emin olmak icin başka doktora gittim aynı şeyleri söyledi. Ama ben yine de beklemek istedi. Umutlandım açıkçası son regl tarihime göre hesapladıkları icin hata olabileceğini düşündüm. hiç bu durumu yaşayan oldu mu
Merhaba sonuç ne oldu en son haziranda yazmışsınız bende kürtaj oldum tarın tam 3 hafta olcak sizinle aynı şeyleri yaşadım ama üzülmeyin benim ilk hamileliğimde umarımtineolurBenim ilk beta hcg sonucum 76ydı ondan sonra gittiğimde 1005 çıkmıştı. Geçen hafta keseyi gördüler ve 5 hafta 5 günlük dediler. Bugün de kalp atışını dinlemek için çağırmışlardı. Kesenin büyümediğini sağlıksız gebelik olduğunu kendisinin düşeceğini düşmezse almaları gerektiğini söylediler. Emin olmak icin başka doktora gittim aynı şeyleri söyledi. Ama ben yine de beklemek istedi. Umutlandım açıkçası son regl tarihime göre hesapladıkları icin hata olabileceğini düşündüm. hiç bu durumu yaşayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?