Kesenin büyümemesi sağlıksız gebelik acil yardım lütfen :(

duduyu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
50
14
3
31
Benim ilk beta hcg sonucum 76ydı ondan sonra gittiğimde 1005 çıkmıştı. Geçen hafta keseyi gördüler ve 5 hafta 5 günlük dediler. Bugün de kalp atışını dinlemek için çağırmışlardı. Kesenin büyümediğini sağlıksız gebelik olduğunu kendisinin düşeceğini düşmezse almaları gerektiğini söylediler. Emin olmak icin başka doktora gittim aynı şeyleri söyledi. Ama ben yine de beklemek istedi. Umutlandım açıkçası son regl tarihime göre hesapladıkları icin hata olabileceğini düşündüm. hiç bu durumu yaşayan oldu mu

İki doktor da aynı şeyi söylediyse artık beklemekten başka çareniz yok. Geçen hafta keseyim gördükten sonra büyüme olmadıysa demekki gelişimi durmuş

Benim başıma geldi. Kürtajla sonuçlandı.

ben yaşadım geçen sene bu zamanlar iki dr da aynı şeyi söyledi düşük için bekledim düşük olmadı kürtajla sonlandırdılar zaten bebekte kesede anomali vardı kalp atışı yoktu yani üzüleceksini belki ama düzelmesi zor

Merhaba sonuç ne oldu en son haziranda yazmışsınız bende kürtaj oldum tarın tam 3 hafta olcak sizinle aynı şeyleri yaşadım ama üzülmeyin benim ilk hamileliğimde umarımtineolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…