Kesenin içinde bebek ne zaman görülür?

Mimi313

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
152
24
18
33
Merhaba arkadaslar, benim son regl tarihim 27 ekim, 6-7 haftalık hamileyim. 21 aralık ultrasona gitdim her şey normal dedi doktor küçük olduğu için kalp atışlarını duyamadm, ult-dan geldikden sonra 3gündür lekelenmem oldu bugun yine gitdim doktora kese 17mm ama bebek daha görünmüyo, 1 hafta sonra yine gel boş gebelik ola bilir dedi, cok üzgünüm. 6-7 haftalıkken bebeyin görünmemesi normalmi arkadaslar kaç haftada görülür, nolur iyi bir şey söyleyin daha ilk gebeliyim çok üzgünüz doktardan geldiyimizden beri :(

son adet tarihine göre 6-7 haftaysa normal. ama ilişki tarihine göreyse dikkat etmek lazım.

Benim 5 haftalıkken görünmüştü. 6.7 aylıkken görünmesi lazım inşallah boş gebelik falan değildir Allah hakkında hayırlısını versin

Regl tarihine göre 8 haftalık ama ilişki tarihine göre doktor 6-7 haftalık dedi, bugün vaginal da baktı ama göremedik bebegi çok korkuyorum :((

Regl tarihine göre 8 haftalık ama ilişki tarihine göre doktor 6-7 haftalık dedi, bugün vaginal da baktı ama göremedik bebegi çok korkuyorum :KK43:(
üzülme tatlım, sağlıklı gebelikse haftaya zaten görürsün. göremezsende üzülme, bir dahaki sefere sağlıklı bir gebelik yaşarsın. ilk gebelikte bu tarz şeylere çok rastlanılır. boş gebelik, kimyasal gebelik falan. doktorlar bunun normal olduğunu ve kadının vücudunun sağlıklı bir gebeliğe hazırlanmasına ön ayak olduğunu söylüyor.

Yin
[QUOTE="ShannonAshton, post: 44274485, Yinede çok üzülüyorum çok mutluyduk haberi alınca, Allahım nolur öyle olmasın :(

Bilmiyorum çok korkuyorum :( çok da mutluyduk olduğu üçün şimdi dünyamız başımıza yıkıldı sanki, inşAllah olmaz :( 8ci haftada filan görünenler varmı acaba?

Bilmiyorum çok korkuyorum :KK43: çok da mutluyduk olduğu üçün şimdi dünyamız başımıza yıkıldı sanki, inşAllah olmaz :KK43: 8ci haftada filan görünenler varmı acaba?
kesesini geç gören çok arkadaş var , kiminin erken kimininki geç görülür böyle birşeyi düşünmek çok yersiz. kendinizi üzmekten başka birşeye yaramaz, doktorlar genelde kötü olabilecek şeyleri söylerler ki hazırlıklı olun ama bu illa kötü olacak demek değil. siz bence hamileliğinizin keyfini çıkarın. kötü şeyleri düşününce insanın başına geliyor gibi hissediyorum. o yüzden iyi düşünün iyi olsun.

kesesini geç gören çok arkadaş var , kiminin erken kimininki geç görülür böyle birşeyi düşünmek çok yersiz. kendinizi üzmekten başka birşeye yaramaz, doktorlar genelde kötü olabilecek şeyleri söylerler ki hazırlıklı olun ama bu illa kötü olacak demek değil. siz bence hamileliğinizin keyfini çıkarın. kötü şeyleri düşününce insanın başına geliyor gibi hissediyorum. o yüzden iyi düşünün iyi olsun.
İnşAllah dediyiniz gibidir, aslında kese net görünüyor 17mm hatta ama embryio yok daha, 3 gündür de lekelenmem vardı bugünde 2-3damla kan gelince doktora gitdik oda vaginal bakınca böyle söyledi, bebeği göremiyorum dedi boş gebelik ola bilir dedi, hiç hayatımda öyle şey duymamıştım deye çok şaşırdım ve çok üzüldüm, embryio görünmesi için kese kaç mm olması lazım, kaçıncı haftada görünüyo adeta sizce?

İnşAllah dediyiniz gibidir, aslında kese net görünüyor 17mm hatta ama embryio yok daha, 3 gündür de lekelenmem vardı bugünde 2-3damla kan gelince doktora gitdik oda vaginal bakınca böyle söyledi, bebeği göremiyorum dedi boş gebelik ola bilir dedi, hiç hayatımda öyle şey duymamıştım deye çok şaşırdım ve çok üzüldüm, embryio görünmesi için kese kaç mm olması lazım, kaçıncı haftada görünüyo adeta sizce?
kalp atımları 6-10 haftaları arasında görülüyor. kişiden kişiye değiştiği için net birşey yok. içini sadece ferah tut. lekenlenme olması tabi moral bozuyor ama siz üzüldükce hormonlarınızda etkileniyor bunu unutmayın.

canım senin sorunun embriyonun görünmemesi değil. son adet gününün 8 hafta olması. yani inşallah değildir ama gelişmeyen gebelik gibi anladın mı. o yüzden doktor sana 1 hafta sonra gel demiş. 1 haftada 3 mm büyüyecek inşallah. o zaman embriyoyu daha iyi görebilir.

A
canım senin sorunun embriyonun görünmemesi değil. son adet gününün 8 hafta olması. yani inşallah değildir ama gelişmeyen gebelik gibi anladın mı. o yüzden doktor sana 1 hafta sonra gel demiş. 1 haftada 3 mm büyüyecek inşallah. o zaman embriyoyu daha iyi görebilir.
Anladım cnm ne demek istediyini, evt doğru rehl tarihimle 8 hafta oluyo ama baktığı zaman küçük bu 6 haftalık dedi 1ci gün gitdiyimde 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi başqa problem demedi, bugün azcık kanamayla gitdiyimde görünmüyo boş gebelik gibi şeyler söyledi, peki reglle 8 haftaysa geç döllenmiş olamazmı sizce?

kalp atımları 6-10 haftaları arasında görülüyor. kişiden kişiye değiştiği için net birşey yok. içini sadece ferah tut. lekenlenme olması tabi moral bozuyor ama siz üzüldükce hormonlarınızda etkileniyor bunu unutmayın.
Çok doğru diyosun ama elde deyil çok üzgünüm hiç bebek doğuramadan kürtaja girmeye çok korkuyorum :(

A

Anladım cnm ne demek istediyini, evt doğru rehl tarihimle 8 hafta oluyo ama baktığı zaman küçük bu 6 haftalık dedi 1ci gün gitdiyimde 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi başqa problem demedi, bugün azcık kanamayla gitdiyimde görünmüyo boş gebelik gibi şeyler söyledi, peki reglle 8 haftaysa geç döllenmiş olamazmı sizce?

inşallah geç döllenmedir.

Çok doğru diyosun ama elde deyil çok üzgünüm hiç bebek doğuramadan kürtaja girmeye çok korkuyorum :KK43:
korkma. bende hiç bebek doğurmadan düşük yaptım. dünyanın sonu değil. şimdi hamilelik belirtilerim var. yılbaşında test yapcam. kendini üzmeden beklemen lazım. olmazsada üzülme sakın. bir bebeği veren Allah ikinciyide verir.

Çok doğru diyosun ama elde deyil çok üzgünüm hiç bebek doğuramadan kürtaja girmeye çok korkuyorum :KK43:
kürtaj çokta korkulacak birşey değil. önce önemli olan sizin beden ve ruh sağlığınız. benimde 2 düşüğüm 1 kürtajım var. kürtajımı dışgebelik ameliyatıyla birlikte olduğum için hiç hissetmedim bile. 35 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve hiç çocuğum olmadı son düşüğümü 2 ay önce yaşadım.
size tavsiyem hiç internette durumunuzu araştırmayın insanın gözünü çok korkutuyor , moraliniz çok bozuluyor ve düşündükce içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. bekleyin 1 hafta ;mümkünse dikkatinizi dağıtabilceğiniz şeylerle ilgilenin. herşey olacağına varıyor zaten.

korkma. bende hiç bebek doğurmadan düşük yaptım. dünyanın sonu değil. şimdi hamilelik belirtilerim var. yılbaşında test yapcam. kendini üzmeden beklemen lazım. olmazsada üzülme sakın. bir bebeği veren Allah ikinciyide verir.
İnşAllah hamilesinizdir bu yıl bol şans getirir inşAllah, evt başka seçeneyim yok zaten beklicem ama ben hiss ediyorum orda bişeyler var bilmiyorum ama hiss ediyorum Allah hayırlısını nasip etsin, çok teşekkür ederim cevapların için :*

Back
X