Kesenin içinde bebek ne zaman görülür?

kürtaj çokta korkulacak birşey değil. önce önemli olan sizin beden ve ruh sağlığınız. benimde 2 düşüğüm 1 kürtajım var. kürtajımı dışgebelik ameliyatıyla birlikte olduğum için hiç hissetmedim bile. 35 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve hiç çocuğum olmadı son düşüğümü 2 ay önce yaşadım.
size tavsiyem hiç internette durumunuzu araştırmayın insanın gözünü çok korkutuyor , moraliniz çok bozuluyor ve düşündükce içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. bekleyin 1 hafta ;mümkünse dikkatinizi dağıtabilceğiniz şeylerle ilgilenin. herşey olacağına varıyor zaten.
Çok doğru diyosunuz gelir gelmez netde araştırıyorum bazılarında durumum normal bazılarında anormal çıktı, bende 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim bu ilk hamileliyimdi, eşimde problemler olduğu için tedavi olduktan hemrn sonra hamile kaldım, belkide spermi kalitesiz olduğu için boş gebelik ola bilir diye düşünüyorum off düşün düşün, inşAllah kötü şeyler olmaz da bebeğimi görürüz ultrasonda :( Allah sizede bebek kısmet etsin inşAllah bu yeni yılda, sizde sorun neydi?

Çok doğru diyosunuz gelir gelmez netde araştırıyorum bazılarında durumum normal bazılarında anormal çıktı, bende 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim bu ilk hamileliyimdi, eşimde problemler olduğu için tedavi olduktan hemrn sonra hamile kaldım, belkide spermi kalitesiz olduğu için boş gebelik ola bilir diye düşünüyorum off düşün düşün, inşAllah kötü şeyler olmaz da bebeğimi görürüz ultrasonda :KK43: Allah sizede bebek kısmet etsin inşAllah bu yeni yılda, sizde sorun neydi?
bizde sebepsiz infetilite deniliyor. tüm testler güzel çıkıyor eşimde de bende de problem yok. bizim biraz yaş ileri ben 35 eşim 45 yaşında n son genetik test yaptırdık eşimde ve bende sorun yok yalnız bende hafif derece kan pıhtılaşması çıktı. kimi doktor türkiyenin %40 ında bu hafif dereceli olan hastalığın bulunduğunu ilaca bile gerek olmadığını söylüyor. sadece folit asit rezervi düşük olurmuş ama benim folik asit düzeyim çok iyi tabi hamilelikte azalıyor olabilir bebek anormalisi oluşup düşükler ondan oluşuyorda olabilir yada tamamen şanssızlıkmış

bizde sebepsiz infetilite deniliyor. tüm testler güzel çıkıyor eşimde de bende de problem yok. bizim biraz yaş ileri ben 35 eşim 45 yaşında n son genetik test yaptırdık eşimde ve bende sorun yok yalnız bende hafif derece kan pıhtılaşması çıktı. kimi doktor türkiyenin %40 ında bu hafif dereceli olan hastalığın bulunduğunu ilaca bile gerek olmadığını söylüyor. sadece folit asit rezervi düşük olurmuş ama benim folik asit düzeyim çok iyi tabi hamilelikte azalıyor olabilir bebek anormalisi oluşup düşükler ondan oluşuyorda olabilir yada tamamen şanssızlıkmış
Allah yardımcınız olsun, ümüdinizi itirmeyin veren Allah yine vericek inşAllah

Back
X