Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geçmiş olsun bende dün akşam dr. kontrolündeydim kesenin yanında hafif bir kanama var dedi hemen progestana başlatıcam seni dedi zaten düşük tehdidim var ayrıca kan sulandırıcı olarak coraspin ve clexan 0.2 iğne kullanıcam. Kesinlikle yatak istirati yapman gerekiyor.
ben 16 haftalıgım bendede kese cevresınde kanama alanı var hamileliğimin basından beri kurtulamadım bir türlü. progestan kullanıyorum. hiç bir yere gitme bence sen işi sağlama al sonra birşey olur kendini suçlarsın yat benim gibi başka birşey yapma bence
Canım bence hiçbir yere gitme bizde Bursaya gitmeyi düşünüyoduk ama şimdi büyük ihtimal gitmem yorulmamam gerek. birde dr. aspirini kesti diyorsun neden vermişti ki şimdi kesti kan pıhtılaşma sorunun yok muydu ki senin de.
öyle bir sorunum yok.tüp bebekle oldu benim. en bastan beri aspirin içiyordum. şimdi kanama alanı olunca kesti.neden olurmuşbu kanama alanı. birde doktorum geçmiş kanama falan yok derse yinede gitmeyeyimmi sence.yani o git sorun olmaz dersedemi gitmeyeyim
cnm senin hala düşük riskinmi var.4hafta dolmuş. doktor geçmiş derse yinede gitmeyeyimmi.neden olur bu kanama alanı benim doktor tam bilgilendirmiyot
kızlar memlekete gitmemeye karar verdim.dinlenicem .zaten hep yatıyorum. yatışa devam.sağolun hepiniz