kesenin üzerindeki kanama alanı acil yardım

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
kızlar pazar akşamı ayağa kalkmamla bir kan boşaldı. hemen doktora gittik.kesenin üzerinde kanama alanı var dedi. dikkat et.dedi. yat hep dedi. baska bişey demedi.bu konuda bilgisi olanları yardım edecekleri bekliyorum. çokmu risklibir dur8m

Canım geçmiş olsun bende dün akşam dr. kontrolündeydim kesenin yanında hafif bir kanama var dedi hemen progestana başlatıcam seni dedi zaten düşük tehdidim var ayrıca kan sulandırıcı olarak coraspin ve clexan 0.2 iğne kullanıcam. Kesinlikle yatak istirati yapman gerekiyor.

peki cnm bu kanama alanı dinlenince geciyormuymuş. ve düşüğe sebepmiymiş.ben doktorum aspirini kesti bu olaydan dolayı

birde cnm suansda kanama kesildi.bende iğne ve progestan kullanıyorum.bayram için memelekete gitmek çok istiyorum moralman iyi gelecek. 2 saatlik yol. doktorum git derse gideyimmi sence yoksa riskemi girmiş olurum

ben 16 haftalıgım bendede kese cevresınde kanama alanı var hamileliğimin basından beri kurtulamadım bir türlü. progestan kullanıyorum. hiç bir yere gitme bence sen işi sağlama al sonra birşey olur kendini suçlarsın yat benim gibi başka birşey yapma bence

Canım bence hiçbir yere gitme bizde Bursaya gitmeyi düşünüyoduk ama şimdi büyük ihtimal gitmem yorulmamam gerek. birde dr. aspirini kesti diyorsun neden vermişti ki şimdi kesti kan pıhtılaşma sorunun yok muydu ki senin de.

cnm senin hala düşük riskinmi var.4hafta dolmuş. doktor geçmiş derse yinede gitmeyeyimmi.neden olur bu kanama alanı benim doktor tam bilgilendirmiyot

öyle bir sorunum yok.tüp bebekle oldu benim. en bastan beri aspirin içiyordum. şimdi kanama alanı olunca kesti.neden olurmuşbu kanama alanı. birde doktorum geçmiş kanama falan yok derse yinede gitmeyeyimmi sence.yani o git sorun olmaz dersedemi gitmeyeyim

Benim en yakın arkadaşım tüp bebek ikizlerine 2,5 aylık hamileyken aşırı kanama şikayeti ile ( pıhtı halinde ) hastanede 1 hafta süre ile yatmak zorunda kaldı bayağı bir iğne serumlar falan yedi kanama rahminin içindeymiş nedensiz olduğunu söylediler ona da çok şükür bebekler sağ salim doğdular 7 aylıklar maşallah dr. git derse sen bilirsin ben gitmem böyle bir durumda. Allah ol derse olur yiyecek ekmeği varsa doğacak fazla kafana takma bol bol dinlen sıvı tüket.

cnm senin hala düşük riskinmi var.4hafta dolmuş. doktor geçmiş derse yinede gitmeyeyimmi.neden olur bu kanama alanı benim doktor tam bilgilendirmiyot

şöyleki 7 haftalıkken kanama oldu iki üç hafta sonra baktırdım kurumuş dendi. 4 ayı doldurdum tekrar aynı yerde kanama oldu. doktor bana ki o kadar ciddi bir durum olmamasına rağmen yatıp dinleneceksin diyor. ben olsam senin yerinde doktorum git desede eğer çocugu gerçekten istiyorsan gitmezdim. çünkü her an herşey olabilir

benim hem önceki gebeliğimin hem de bu gebeliğimin başlangıcında rahim içinde keseye yakın bölgede kanama görüldü.
öncekinde doktorum günde 2 progestan ve istirahat verdi. kontrole gittiğimizde kanama bölgesi yok olmuş ancak bebeğimizi de kaybetmiştik.
ptesi günü ilk kontrolümüz vardı ve 6 haftalık hamileyim.yine aynı şikayetler söz konusu.günde 3 tane progestan(200mg) kullanıyorum ve kendimi fazla yormadan işe gidiyorum. bayramda memlekete gitmem zaten yasak. hatta kayınvalidemlerle aynı ilçede oturmamıza rağmen onlara gitmemiz bile yasak. sürekli yatçam. ve bayram sonrası da rapor yazcak doktorum.
kan sulandırıcı iğne veya coraspin kullanamıyorum rahim içinde kanama olduğu için ve daha önce talihsiz bi gebelik yaşadığım için. kanama biter bitmez iğneye başlancak ve bayram sonunda kalp atışlarını duycaz kısmetse.
bence doktorunu dinlemelisin. zaten tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olmuşsun.değil 2 saat, 2 dakika bile olsa yola çıkma. hem kendin hem de bebişin için....acil şifalar diliyorum canım....allah yardımcımız olsun......

arkadaşlar böyle kanama durumlarında hiçbirşey yapmadan sadece lavabo dinlenin inanın dinlenince herşey yoluna girecektir seyahat asla yapmayın benim nacizhane fikrim.

kızlar memlekete gitmemeye karar verdim.dinlenicem .zaten hep yatıyorum. yatışa devam.sağolun hepiniz

kızlar memlekete gitmemeye karar verdim.dinlenicem .zaten hep yatıyorum. yatışa devam.sağolun hepiniz

Yat yat patladım,yara açılcak diye korkuyorum bazen,bir de düşünüyorum acaba sonuna kadarmı yatıcam diye? aman o sağlıklı doğsunda ben 40 sene yatıyım

Merhaba kızlar. Ben 8,5 haftalık hamileyim.3 yıllık evliyim. 15 ay beklemeden sonra doğal yollardan hamile kaldım ki hiç ummadığım bir anda tam doktorum rahim filmine yolladığı ayda. Çok şükrettik tabi ama demin doktordan geldik miniğimin kalp atışlarını gördük çok mutlu olduk tabi ama doktorum progestan verdi gebelik kesemin altında büyük bir kanama alanının olduğunu söyledi şu an aktif mi bilinmiyor tabi ama ben çok korkuyorum. Şu ana kadar herhangi bir leke ya da kanamam olmadı hiç. Doktor gebelik kesesinin üst kısmında olsaydı bu alan kesin düşükle sonuçlanırdı dedi bu açıdan daha şanslıyız dedi ilacı kullanmamı ve dinlenmemi söyledi. 10 gün sonra kontrole gideceğim umarım bebeğime birşey olmaz zaten hamile kalmam problemli çok korkuyorum

Allahım herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…