ARKADAŞLAR SAT GÜNÜM 29,08,2009 27 SİNDE DOKTORA GİTTİM b-HCG SONUCU 92,56 ÇIKTI 29 UNDA DOKTORA GİTTİM b-HCG 178 ÇIKTI 31 İNDE DOKTORO GİTTİM b-HCG YAPMADI AMA ULTRASONDA GÖZÜKMEDİ YANİ 4 HAFTA 4 GÜNLÜK HAMİLEYİM ŞUAN BANA GÖRE AMA NEDEN GÖZÜKMEDİ BAŞINDAN BÖLE OLAY GEÇ MİŞ OLAN VARMI BU ARADA İLK HAMİLELİKTE 1 KIZIM VAR 11 YAŞINDA İKİNCİ VE ÜÇÜNÇÜ HAMİLELİĞİM BOŞ GEBELİK BUDA BOŞ OLACAK DİYE ÇOK ÜZÜLÜYORUM KENDİMDEN ÇOK KIZIM İSTİYOR LÜTFEN CEVAP VERİN ALLAH AŞKINA
canım bende hgc181 di.diger gün sonucla birlikte gittigimde baktı vajınal ultrasonla yok dedi
cok şaşırdım üzüldüm o gün.bhgc tekrarı kese yok dedi kestirip attı.diger gün tekrar gittim yine baktı bu sefer gördü şükür.ve karından bakıncada görüldü aa burdaymış saklanmış dedi uyuzklava: yani bigün bile önemli demekki bence bekle bikacgün sonra yeniden baktır zaten bhgc yükseliyosa sorun yoktur diye biliyorum.hayırlısı olsun
ArkadaŞlar doktor gÖrÜnmesı gerekırdı dedı ama geÇ dÖllenmede olmuŞ olabılır dedı asıl endıŞem daha Önce 2 defa boŞ gebelık geÇırmem Çok korkuyorum cuma gÜnÜne daha Çok var nasıl gececek saatler