Banada bakarmısınızKarındansa erkek vajinalse kız ramziye gore
Kız benceLütfen banada bakın 8 haftalık
Merhaba karından bakıldı yorumlarsanız çok mutlu olurum 8 haftalıkKarındansa erkek vajinalse kız ramziye gore
Kız bakmayın bana ben kendimce tahmin yapıyorum anladığımdan değil yani daha kendi bebeme bile yorum yapamıyorumMerhaba karından bakıldı yorumlarsanız çok mutlu olurum 8 haftalık Eki Görüntüle 3589013
Yani olsun :)Kız bakmayın bana ben kendimce tahmin yapıyorum anladığımdan değil yani daha kendi bebeme bile yorum yapamıyorum
Plasenta göre erkek diyorumMerhaba karından bakıldı yorumlarsanız çok mutlu olurum 8 haftalık Eki Görüntüle 3589013
Ay sağlıkla inşallah diyorumPlasenta göre erkek diyorum
Amin inşaallahAy sağlıkla inşallah diyorum
Benim de vajinal bakıldı ultrason yorum yapar mısınız sizce nedirKarindan mi vajinal mi peki
Ramziye göre kız ama daha çok erken tabi sağlıkla gelsinBenim de vajinal bakıldı ultrason yorum yapar mısınız sizce nedir
Benim de vajinal bakıldı ultrason yorum yapar mısınız sizce nedir
Yapay zeka da ısrarla erkek diyorRamziye göre kız ama daha çok erken tabi sağlıkla gelsin
Gerçi vajinal dediniz dimi çok özür dilerim kese sağda valla hamilelik bende dalgınlık yapıyorYapay zeka da ısrarla erkek diyorbeklemek çok zormuş ya
Yaaa banada bakarmisiniz rica etsem vajinal bakıldı bugünGerçi vajinal dediniz dimi çok özür dilerim kese sağda valla hamilelik bende dalgınlık yapıyorevet kese yerine göre erkek
Aynı canım kese sağda ramzi teorisine göre erkek sağlıkla gelsinYaaa banada bakarmisiniz rica etsem vajinal bakıldı bugün
Yaaa Allah razı olsun tabiki öncelikle sağlıklı olması bir sıkıntısının olmaması Allah biliyor ya sağlıkla gelsin farketmiyor ama nedense bende erkek hissediyorumAynı canım kese sağda ramzi teorisine göre erkek sağlıkla gelsin
Annenin hissettiği gerçek olurmuşYaaa Allah razı olsun tabiki öncelikle sağlıklı olması bir sıkıntısının olmaması Allah biliyor ya sağlıkla gelsin farketmiyor ama nedense bende erkek hissediyorum
Haydi bakalım az kaldı öğrenmeyeGerçi vajinal dediniz dimi çok özür dilerim kese sağda valla hamilelik bende dalgınlık yapıyorevet kese yerine göre erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?