- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
Ramzi teorisine göz atarsanız anlarsınız :)Neden vajinalse kız merak ettim
Bence erkek hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahBizede yorum yaparmısınız rica etsem şimdiden çok teşekkür ederim 8 hafta 3 günluk
Banada bakar mısınız rica etsem. 8 haftalik:)Bence erkek hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Erkek bencePeki razı teorisine göre bu vajinal ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz
Çok net gözükmüyor o yüzden emin olamadım ama erkek sanırımBanada bakar mısınız rica etsem. 8 haftalik:)
Aa sağlıkla gelsin o zaman prenses bu teoriler çok güvenilir değil herkeste tutmuyor bende tutmuştuAma bebis kızteşekkür ederim yorum için
Plesanta sağda gibi yani kız sanırım sağlıkla gelsin miniğinEki Görüntüle 3187918 bize de bakar mısınız kızlar yeni katıldım
İlk gönderdiğim şimdiki hamileligim cimsiyeti henuz bilmiyoruz. İkinci gonderdigim geçen yılki hamileliğimdi bir kızım varAa sağlıkla gelsin o zaman prenses bu teoriler çok güvenilir değil herkeste tutmuyor bende tutmuştuilerde mi gebeliğiniz kaç haftalık öğrendiniz cinsiyetini
Evet öyle vallaİlk gönderdiğim şimdiki hamileligim cimsiyeti henuz bilmiyoruz. İkinci gonderdigim geçen yılki hamileliğimdi bir kızım varbazen tutuyor bazen tutmuyor, insan merakına hep yeniliyor valla
Banada tahmınde bulunabılır mısınız rica etsemm teşekkür ederimm hepınıze hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşaAllah
Fotoğraf yüklemeniz gerekBanada tahmınde bulunabılır mısınız rica etsemm teşekkür ederimm hepınıze hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşaAllah
Bana da yorum yapar mısınz???Bence erkek hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Yanlış olBana da yorum yapar mısınz???
Fotoğraf yüklemeniz gerek
Yanlış foto olduBana da yorum yapar mısınz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?