- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
Vajinal mi karından ultrason mu anlayamadım ama. Karındansa kız vajinalse erkek :)Bana da yorum yapar mısınız lütfen
Teşekkürler cnmSanırım kız sağlıkla gelsin yavrunuz
Karından. Allahım inşallah kızdır ya bi oğlum var kızım olsa çok çok sevinirimVajinal mi karından ultrason mu anlayamadım ama. Karındansa kız vajinalse erkek :)
Ramzi teorisine göreKarından. Allahım inşallah kızdır ya bi oğlum var kızım olsa çok çok sevinirimneye göre kız dediniz kese yuvarlak diye mi
Teşekkür ederimRamzi teorisine göre
Neden sizce yani kese görüntüsüne göre mi diyorsunuz
Hayır ramzi teorisine göreNeden sizce yani kese görüntüsüne göre mi diyorsunuz
Çok Emin olmamakla birlikte erkek gibi ama 9. haftada tekrar gönderirseniz daha net olabilir :)Kızlar rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin bu da işin eğlence kısmı tabi cinsiyet tahmini.7+3 karından ultrason .tahminleri bekliyoruzzz
Eki Görüntüle 3190235
Hayırlı olsun hamileliğiniz. Henüz çok küçük haftanız bebek gözükmüyor. Plesanta anlaşılmıyor.. 7. haftalarda gönderirseniz tekrar bakarım :)
Merhaba benim 8 haftalık banada bakabilirmisinizBana kız gibi geldi sağlıkla gelsin inşallah çok emin olamadım çünkü plesantasının konumu tam belli olmuyor
Erkek gibi geldi bana :)Merhaba beninm 8 haftalık lütfen bakarmısınız vajinal ultrason
Erkek gibi geldi bandık sağolun nerden anladınız
Erkek sanırım sağlıkla gelsin bebişiniz :)bende bir tahmin istiyorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?