- 17 Temmuz 2021
- 8.126
- 25.775
- 498
- Konu Sahibi minikkalpp
-
ErkekBana da tahminde bulunur musunuz 6 haftalik
Eki Görüntüle 3606790
6hafta ve 7hafta. Tahmin yapabilirmisiniz acaba?
Hadi ya2.erkek geliyor desene
Ya benim oglumun kesesi de sagdaydi ama oglan oldu bilemedim bu sefer solda gozukuyor ultrasonda ama karindan ultrasonda ters goruntu diyorlar kafam corba oldu
Ultrason probunu nerede gezdirdi doktor? Benim sağ tarafta gezdirdi sürekli orada göründü sormadım ama sağda heralde diye düşündüm zaten hep sağ tarafta hareket vardı öğrenmeden önce bileYa benim oglumun kesesi de sagdaydi ama oglan oldu bilemedim bu sefer solda gozukuyor ultrasonda ama karindan ultrasonda ters goruntu diyorlar kafam corba oldu
Ayy hayırlısı bakalım bir oğlum var belki birde kız geliyordur
Hadi inşallah o zamanAyy hayırlısı bakalım bir oğlum var belki birde kız geliyordur
Sola tuttu ekranda da solda gordum ama arada sag tarafim arada sol tarafim zonkluyor gibi bende anlamadimUltrason probunu nerede gezdirdi doktor? Benim sağ tarafta gezdirdi sürekli orada göründü sormadım ama sağda heralde diye düşündüm zaten hep sağ tarafta hareket vardı öğrenmeden önce bile
İnşallah kalbinizden geçen olurSola tuttu ekranda da solda gordum ama arada sag tarafim arada sol tarafim zonkluyor gibi bende anlamadim
Merhaba bu ultrason karindan mi cekildi? Kalp atisi duymus muydunuz? 6+4 sanirimEki Görüntüle 3604172 bi oğlum var bakalım hayırlısıyla bunun cinsiyet tahmini olarak ne çıkacak mrk ediyorum lütfen bakabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?