- 24 Aralık 2022
- 23
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi lamisimzeynebim
-
Aynen bende fark ettim ortada duruyorKesenin sağındaysa kız solundaysa erkek derler ama bebek sağa yakın olmakla birlikte ortada
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAynen bende fark ettim ortada duruyorteşekkür ederim cevabın icin
Amin Allah razı olsun . Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Valla ne kadar doğru bilmiyoruz ama merak işteKeseye göre cinsiyet bence doğru diyil bende hep aynı oldu ama farklı bebekler çıktı
Valla ne kadar doğru bilmiyoruz ama merak işte
Ooo maşallah valla iyi sabretmissin bide benimki öyle olsaMerak deme nohut kadar olandan doğuran kadar ne olacak.diye patliyiruz benim ilk bebek ta 8 aya kadar göstermedi
Gizliyodu kız dediler her halde utaniyoOoo maşallah valla iyi sabretmissin bide benimki öyle olsa
Hey maşallah gizemli deseneGizliyodu kız dediler her halde utaniyoerkek çıktı
Ama kızım sanki midemdeydi erkek dışarı cikiyodu resmen çok aşağıda oturmuştuHey maşallah gizemli desene
Bende rahim sarkmasi var dışarı çıkmış doğru düzgün ayağa bile kalkamıyorum ne yapacam bilmiyorum hayırlısıyla dogursaydikAma kızım sanki midemdeydi erkek dışarı cikiyodu resmen çok aşağıda oturmuştu
Kaçıncı aydasinBende rahim sarkmasi var dışarı çıkmış doğru düzgün ayağa bile kalkamıyorum ne yapacam bilmiyorum hayırlısıyla dogursaydik
Daha yeniKaçıncı aydasin
Daha yeniyim ya 10 haftalık oldukKaçıncı aydasin
dinlen uzan nolucak iş falan zaten hep var ve bitmez. sağ salim kucağına alasin inseAllahDaha yeni
Daha yeniyim ya 10 haftalık olduk
Saol canım valla dinlemekte geçmiyor elimize hep şu ev işi diye diye bu hale geldik zaten. Şu bayanların dertleri bitmiyordinlen uzan nolucak iş falan zaten hep var ve bitmez. sağ salim kucağına alasin inseAllah
SormaSaol canım valla dinlemekte geçmiyor elimize hep şu ev işi diye diye bu hale geldik zaten. Şu bayanların dertleri bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?