- 24 Aralık 2022
- 23
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi lamisimzeynebim
-
Saol canım valla dinlemekte geçmiyor elimize hep şu ev işi diye diye bu hale geldik zaten. Şu bayanların dertleri bitmiyor
Ben hiç anlamıyorum kaç haftalık olduKozlara banada yorum yaparmısın.
9 canımBen hiç anlamıyorum kaç haftalık oldu
Bizde 10 hafta9 canım
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah canımBizde 10 hafta
Amin cümlemizi inşallah canimAllah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Allah bilir fakat erkek gibi geldi sadece his olarak demek istedim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunBana da bakar mısınızz
Teşekkür ederim canımm hiç fark etmez cinsiyeti de insan merak ediyo işteAllah bilir fakat erkek gibi geldi sadece his olarak demek istedim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Aynen öyle çok iyi anlıyorumTeşekkür ederim canımm hiç fark etmez cinsiyeti de insan merak ediyo işte
Erkeğe benziyor öğrenebildiniz mimerhaba aranıza yeni katıldım lütfen banada bakabilirmisiniz merak işte 7 haftalığız
Banada bakar mısınız rica etsem 8+3 bendeErkeğe benziyor öğrenebildiniz mi
Çok anlamıyorum ama erkek olarak hissettim sağlıkla gelsin inşBanada bakar mısınız rica etsem 8+3 bende
Banada bakarmısınız 8+5Çok anlamıyorum ama erkek olarak hissettim sağlıkla gelsin inş
Hiç anlamadım çünkü kesenin tam ortasında bebek ne sağda ne solda, ama aynı oğlumun 8 haftalık usg görüntüsü, çok benziyorBanada bakarmısınız 8+5
Hiç anlamadım çünkü kesenin tam ortasında bebek ne sağda ne solda, ama aynı oğlumun 8 haftalık usg görüntüsü, çok benziyor
6 haftalık hamileyim sağ kasığım hep arıyor SizceKesenin sağındaysa kız solundaysa erkek derler ama bebek sağa yakın olmakla birlikte ortada
Usg görüntüsü varsa atarsanız yorum yapabilirim ama çoğu hamilede tutmuyormuş bana da kız dediler bakalım tutacak mı6 haftalık hamileyim sağ kasığım hep arıyor Sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?