Keseye göre cinsiyet

aicha27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
43
13
3
29
Selamlar keseye göre cinsiyet tahmini yapan varsa sevinirim KARINDAN usg 8 haftalık sizce cinsiyet ne?? her anne gibi bende merak ediyorum sevgiler aşağıya bırakıyorum

Eklentiler

• 20230921_110346.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 128
Selamlar keseye göre cinsiyet tahmini yapan varsa sevinirim KARINDAN usg 8 haftalık sizce cinsiyet ne?? her anne gibi bende merak ediyorum sevgiler aşağıya bırakıyorum
Ben kız diyorum neden diye soracak olursanız arkadaşım da şuan 8 haftalık ultrason fotoğrafinde bebiş baya belli kolu kafası normal insan görünümü almış. Çabuk gelistiklerinde erkek diyolar seninki daha küçük naz yapıyor heralde bu kız

Ramzi teorisine göre erkek.

Evet olabilir canım ama yakınlaştırmıştır arkadaşınınnkini bak burada kesenin tamamamını almış bakalım

Canım bir kızım var bide oglum olsu. İsterim o dan merak ettim banafa bakarmısın 8 hiaftalık
Bu tahmim.tutan bir tahmin deil canim. Bakma keseye gore soruyorlar ama karindansa erkek ramziye gore sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…