Ben kız diyorum neden diye soracak olursanız arkadaşım da şuan 8 haftalık ultrason fotoğrafinde bebiş baya belli kolu kafası normal insan görünümü almış. Çabuk gelistiklerinde erkek diyolar seninki daha küçük naz yapıyor heralde bu kızSelamlar keseye göre cinsiyet tahmini yapan varsa sevinirim KARINDAN usg 8 haftalık sizce cinsiyet ne?? her anne gibi bende merak ediyorum sevgiler aşağıya bırakıyorum
Ben erkek diyorumSelamlar keseye göre cinsiyet tahmini yapan varsa sevinirim KARINDAN usg 8 haftalık sizce cinsiyet ne?? her anne gibi bende merak ediyorum sevgiler aşağıya bırakıyorum
Aşkkkm sen herkese erkek diyormuşsun sana inanmıcam artıkBen erkek diyorum
Selamlar keseye göre cinsiyet tahmini yapan varsa sevinirim KARINDAN usg 8 haftalık sizce cinsiyet ne?? her anne gibi bende merak ediyorum sevgiler aşağıya bırakıyorum
Hahaha valla denk geldi kuzumAşkkkm sen herkese erkek diyormuşsun sana inanmıcam artık
Küsüm Şuan yorumlarını ciddiye almıcamHahaha valla denk geldi kuzum
Küsüm Şuan yorumlarını ciddiye almıcam
Hahahah ya Allah iyiliğini versinama ben hissiyatla söylüyorum anlamam keseden falan
Evet olabilir canım ama yakınlaştırmıştır arkadaşınınnkini bak burada kesenin tamamamını almış bakalımBen kız diyorum neden diye soracak olursanız arkadaşım da şuan 8 haftalık ultrason fotoğrafinde bebiş baya belli kolu kafası normal insan görünümü almış. Çabuk gelistiklerinde erkek diyolar seninki daha küçük naz yapıyor heralde bu kız
Evet biri daha böyle dedi ramzi teorisine göreRamzi teorisine göre erkek.
Canım bir kızım var bide oglum olsu. İsterim o dan merak ettim banafa bakarmısın 8 hiaftalıkRamzi teorisine göre erkek.
Bu tahmim.tutan bir tahmin deil canim. Bakma keseye gore soruyorlar ama karindansa erkek ramziye gore sanki.Canım bir kızım var bide oglum olsu. İsterim o dan merak ettim banafa bakarmısın 8 hiaftalık
Evet karından ultrasyon buBu tahmim.tutan bir tahmin deil canim. Bakma keseye gore soruyorlar ama karindansa erkek ramziye gore sanki.
Karindansa erkekEki Görüntüle 3319258
Sizce benimki nedir
Erkek mi nubu düz değil gibiBanada tahminde bulunurmusunuz çok merak ediyorum Eki Görüntüle 3319304 Eki Görüntüle 3319303
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?