Keseyi gördükten sonra kahverengi akıntı

kubrazor

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2022
30
9
16
19
Kizlar Ocak ayında tüp bebek yaptirmistik pozitif sonuç aldım. Ogreneli de 4 hafta oldu ama bu gece yoğun bir kasik ağrısı ve sabah kahverengi akıntıyla karşılaştım. Çok korkuyorum bilen eden varmıdır. Aklım cikicak. Erken olduğu içinde doktoru da arayamiyorum

Merhabalar öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İlk haftalarda kahverengi akıntı aslında sorun olmadığını hatta bi önceki adetten kalan rahim içinde kalan kanların dışarı atıldığını gebelik olduğu için rahmin kendini temizlediği söylemişti doktorum. Yoğun kanama olmadığı sürece bi sıkıntı olmuyor. Kan sulandırıcı kullanılıyorsanz doktorunuza sorarak bi süre onu kesebilirsiniz.

PurpleRose merhabalar kan sulandırıcı kullanırken yaşanıyorsa bu kahverengi akıntı ne demek oluyor acaba? Aslında başta pembe gibiydi 3-4saat sonra kahverengi oldu,doktora sordum yine devam dedi hem kan sulandırcı aspirne hemde kan sulandırıcı iğneye

Bebek yerleştiği içinde olabilir progestan kulnıyomusunuz

Kan sulandırıcılar kanı sıvılaştırdığı için içerde kalan kanı da atmaya sebebiyet veriyor. Sadece corasprini kestmişti doktorum iğneye devam etmiştik. Kanamanın bir çok sebebi var canım o yüzden strese girme 9 ay yoğun kanama yaşayıp doğuranda çok. Bebeğin gelişimi önemli olan o sağlıklıyla bu kanamalarda geçer zamanla. Doktorun söylediklerine uymanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…