Keseyi gördükten sonra kanama oldu ve gebelik bitti

Lalaland066

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
176
120
53
36
Herkese merhaba. Uzun bekleyişten sonra bu ay hamile kalmıştım. Hcg degerlerim duzenli artti. Geçen hafta 5+1 de keseyi de gormustuk. 5 +4 de birden kanamam başladı. Ve tüm hevesim kursağımda kaldı.. gebeliğim sonlandı.
Yaşadığım boş gebelik mıydı, kimyasal mıydı belli değil.. Doktora trombofili paneli testifilan yaptırayım mi dedim ya da başka test gerek yok dedi. Bu olağan bi durummuş. Sağlıksız olduğu için vücut atmış gebeliği.

Benzer durum yasayan var mi ?

Herhangi bir lekelenme kanama ağrın var mıydı canım? Geçmiş olsun

Yok canim her şey normaldi.. Bi anda kan geldi adet olur gibi.. Yani cinsellikte yaşamadım nolur nolmaz diye.. Temizlik yapmıştım ama yormamıştım kendimi. Ondan mi oldu diye düşünüyorum. Dr alakasi yok diyor.

Gecmis olsun,Rabbim tez zamanda size de ve tun isteyenlerede saglikli,hayirli evlatlar versin.
Benimde ilk gebeligimde ogrendikten iki uc gun snra kahverengi akntim baslamisti,ben normal zannediyrdum ama degilmis.Dustugu gunden bir onceki gunde yormustum kendimi ve kanama olnustu.Ertesi gunde dusmustu.Doktor hakli,sagliksiz olunca tutunamiyor vucitta.Benim simdi bir evladim var.Allah saglikli uzun omurler versinUzulmeyin ,Rabbim tekrar verir ve saglikli bir sekilde gelir insAllah

Inşallah canim, ocaktan beri istiyorum tam oldu derken nasip böyle imiş. Bakalım tez vakitte sağlıkla inşallah teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım
Evet sağlıksız olunca düşüyor ve rahim sağlıklı bir ortam için hazırlıyor kendini.
Ben bu gebeliğimde kanama yaşadım progestan kullandım ve kesilince bıraktım. Bırakmamam gerekiyormuş bu sefer inanılmaz derecede kanamam oldu bir gece üstüm başım yatağım battı. Karanlıkta görmediğim için Wc ihtiyacıma kalkmıştım pıt diye birşey düştü ve o an düşürdüğümü düşündüm. Doktora gittiğimde Bebek duruyordu.. daha sonra ilaç iğne devam ettik ama haftalarca kaç kere ped değiştirdim hatırlamam.
Sağlıklı olunca tutunuyor bir şekilde. Doktorun dedği gibi 5. Kattan anne atlıyor çocuğa birşey olmuyor.. o çok korunaklı bir yerde.
Ayrıca normal şartlarda ilişki düşüğe engel değil. Doktorlar sadece ebeveyn kendini suçlamasın diye ciddi bir durum olduğunda uzak durmamızı söylüyor.
Kendini bunun için üzme veya sebep olduğun birşey varmış gibi düşünme. Sağlıklı gebelik diliyorum

Yok canim her şey normaldi.. Bi anda kan geldi adet olur gibi.. Yani cinsellikte yaşamadım nolur nolmaz diye.. Temizlik yapmıştım ama yormamıştım kendimi. Ondan mi oldu diye düşünüyorum. Dr alakasi yok diyor.
yaptigin hareketlerle bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum, ben de geçtiğimiz mart ayında yasamistim, kese görmeye gittiğim 5 bucuk haftalık iken kese yok demislerdi, 2 gün sonra kanama baslamisti. oncesinde de 4 hastalıkken kanamam dolmuştu duphaston verip eve göndermişlerdi hcg degeri düzenli artıyor diye. olmayınca olmuyor, yapısal bir bozukluk varsa kromozomlarda filan, tutunmuyor. sunu unutmuyorum kadın dogum uzmanı arkadaşım, dusecekse düşer, düşmeyecekse tekme atsalar yerde sürünsen düşmez, kadınlar doguda ne şartlarda hamilelik geçiriyor neler yaşıyorlar görmüyor musun demisti... asla da kendini suclama, günü olsa doğardı senin yaptigin temizlikle mi dusecek gözle görünmeyecek kadar minik şey.. gecmis olsun en kısa zamanda sağlıcakla tekrar gerçekleşir umarım

Basta bi kızdım kendime ama dediginiz gibi, sağlıksız gebelik olduğu için vücut onu sonlandırdı.. ne zor şartlarda çalışan kadinlar var saglikli bir sekilde doyuruyor..olmasi gereken oluyor yani..

Inşallah Allah isteyen her kuluna sağlıkla verir canim

Cok tesekkur ederim mesajınıza. Basta suçladım kendimi ama artık daha iyiyim.
Sizin için sevindim. Sağlıkla ilerlesin sağlıkla doğsun inşallah. Şu an kac haftaliksiniz

Bana da oglumda kanama yasadigimda sanirim 9 haftaliktim; doktorum "yasayacaksa kova kova kanaman da olsa yasar, yasamayacaksa ayaklarindan seni tavana da assak tutamayiz duser" demisti.
Ve oglum kanamalara ragmen dogdu sukur.
Suclama kendini Allahin bir bildigi vardir

Canım çok geçmiş olsun geçen yıl benimde gebeliğim bu şekilde sonlandı doktorum normal ilk gebeliklerde olabiliyor demişti hiçbir test vs yapılmadı daha sonra doğal yollarla tekrar gebe kaldım şuan sağlıklı ilerleyen bir hamilelik yaşıyorum inşallah en kısa zamanda sana da tekrar nasip olur üzme kendini bol bol dinlen iyi beslen

Oyle kuzum rabbim ne derse o oluyor

Inşallah sağlıkla da doğar uzun ömürlü olur bebisin
Bakalım rabbim ne zamn nasip ederse artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…