- 23 Temmuz 2018
- 128
- 71
- 18
- Konu Sahibi Adanur2018
-
En son 4+4 ken hastaneye gittim .
Kese gözükmedi . 2 Gün sonra gelsen küçük bir kese görebilirim ama sen 1 hafta sonra gel buyusun dedi .
oda 5+5 e geliyor . Cuma gunu randevum var bakalım . Kesemizi görebilecekmiyiz.
Normal karından baktı rahım kalınlaşmasına ..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallah. Peki normal ultrasonla mı baktı doktor? Ben o şekilde gözüksün istiyorum vajinal ultrasonun tehlikeli olabileceğini okudum ve duydum çünkü.
Normal karından baktı rahım kalınlaşmasına ..
Diğer turlu bende istemem .
O yüzden özele gidiyorum .
Aminn amiinnn sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucagımıza alalımBen de özele gidicem 1 hafta daha beklicem.. herşey gönlümüzce olsun dilerim güzel haberler alalım..
Arkadaslar 5+2 haftalık hamileyim önümüzdeki hafta doktora gidicem sizce normal ultrasonda keseyi görebilir miyiz? Yoksa biraz daha bekleyelim mi gitmek icin doktora? Ayrıca Vajinal ultrason istemiyorum düşük tehlikesi yaratabildigini okumuştum ne düşünüyorsunuz var mı böyle bir tehlikesi?
selamlar bende daha 3+5 deyim ama daha bugün kan testi yaptırdım,reglimede daha 2 gün var ama bgn çok haif kahverengi leke geldikızlar aranızda bu haftalarda akıntı ile birlikte açık kahverengi lekesi olan oldu mu az az,bende erken diye 4+3 doktora gitmeyi düşünmüyordum ama leke geldiği için yarın gidicem ,biraz korktum
İnşallah :) çok teşekkür ederim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin RabbimCanım eğer geç döllenme söz konusu değilse 5 veya 5,5 haftalıkken keseyi görebilirsin. Daha erken veya daha geç görenlerde var. Döllenmeye bağlı. haftaya 6. haftanda gitmiş olacaksın keseyi görürsün Allah'ın izniyle hatta belki bebeği bile görürsün. Stres yapma sakın. Beslenmene dikkat et. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Ben de olmadı bi gözük doktora kötü birşey yoktur umarım güzel haberler alırsınkızlar aranızda bu haftalarda akıntı ile birlikte açık kahverengi lekesi olan oldu mu az az,bende erken diye 4+3 doktora gitmeyi düşünmüyordum ama leke geldiği için yarın gidicem ,biraz korktum
selamlar bende daha 3+5 deyim ama daha bugün kan testi yaptırdım,reglimede daha 2 gün var ama bgn çok haif kahverengi leke geldi
ilk gebeliğimde -7 ay önce sonlandı,6 aylıktı-böyle bir lekelenme yaşamamıştım,doktora gitsem ne görücek ki daha çok küçük
çarşamba günü tekrar kan vericem çünkü bgn yaptırdığımda henüz 27 çıkmıştı çok korkuyorum bende
Kese görünür de kalp atışı görünür mü belli olmaz.. en garanti 7. Hafta gibi gidin
O Zaman 7. Haftada gidin biraz sabır :)Beklemek istiyorum aslında hem keseyi göreyim hem kalp atışını duyayım aynı gün istiyorum ama beklemekte cok zor :)
Canım seninle aynıyız bende 4+4 te gittim çok küçük gördük keseye haftaya tekrar gidicem İnşâAllah net bi şekilde görürüzEn son 4+4 ken hastaneye gittim .
Kese gözükmedi . 2 Gün sonra gelsen küçük bir kese görebilirim ama sen 1 hafta sonra gel buyusun dedi .
oda 5+5 e geliyor . Cuma gunu randevum var bakalım . Kesemizi görebilecekmiyiz.
hadı inşallahCanım seninle aynıyız bende 4+4 te gittim çok küçük gördük keseye haftaya tekrar gidicem İnşâAllah net bi şekilde görürüz
Arkadaslar 5+2 haftalık hamileyim önümüzdeki hafta doktora gidicem sizce normal ultrasonda keseyi görebilir miyiz? Yoksa biraz daha bekleyelim mi gitmek icin doktora? Ayrıca Vajinal ultrason istemiyorum düşük tehlikesi yaratabildigini okumuştum ne düşünüyorsunuz var mı böyle bir tehlikesi?
selamlar bende daha 3+5 deyim ama daha bugün kan testi yaptırdım,reglimede daha 2 gün var ama bgn çok haif kahverengi leke geldi
ilk gebeliğimde -7 ay önce sonlandı,6 aylıktı-böyle bir lekelenme yaşamamıştım,doktora gitsem ne görücek ki daha çok küçük
çarşamba günü tekrar kan vericem çünkü bgn yaptırdığımda henüz 27 çıkmıştı çok korkuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?