Keseyi görüp embriyoyu göremeyenler

meltemriz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
188
90
98
33
Merhabalar 3 hazıran son adet tarihim.
19 hazıranda 5. Gün embrıyosu transfer edildi
16 temmuzda kalp atışını görmeye gittik malesef kese göründü ama embriyomu göremedi doktor tekrar gel dedi bana başkasına sordum boş gebelik olabilir dedi bilgilendırırsenın benı cok sevınırım şuan moralim çok bozuk😔 reglime göre tam 6haftalıktım bugun böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba
Ultrason görüntüm ektedir

Eklentiler

• F43FDC28-5E29-43E8-B6A9-04CD041581F1.webp
    F43FDC28-5E29-43E8-B6A9-04CD041581F1.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 206
6 haftalıkta kalp atışı görülmez diye biliyorum 7.8. haftada duyulur bide bu herkese göre değişebiliyor stres yapma dua et hayırlısı oldun hakkında bendede geç duyulmuştu

InşaAllah ya dun akşamdan beri gözyaşlarım durmadı😭😔 bir teselli buraya yazdım acaba betaya baktırsammı diye duşunuyorum değer düşermi boş gebelikte
Bide benım tüp bebek transferim 19 hazıranda oldu

Başka doktora sordun mu burda birinde okumuştum sonradan oluştu am 7 8. Haftada görülür benim öyle olmuştu
Aslında benim bebeğimin transfer tarihi 19 hazıran ama onlar haftayı hala son adet (3hazıran)tarihine göre hesaplıyorlar. Onu anlamadım ben bana göre bebeğim 28 gunluk beş günde dısarda yaşadı beşinci gün embrıyosu 33 gunluk

Bahsettiğiniz ölçüde bebeği görememeniz normal geldi bana, sizin tarih ve haftalar ile ilgili bir durumunuz var gibi sanki. Kese gelişiyor mu diye takip ettiniz mi, etmediyseniz etmelisiniz bence. Bahsettiğiniz kese ölçüsüne göre şu an sizin 5+4 falan olmanız lazım anlamadım

Bahsettiğiniz ölçüde bebeği görememeniz normal geldi bana, sizin tarih ve haftalar ile ilgili bir durumunuz var gibi sanki. Kese gelişiyor mu diye takip ettiniz mi, etmediyseniz etmelisiniz bence. Bahsettiğiniz kese ölçüsüne göre şu an sizin 5
Kese ve yolk sac vardı ama 7+5'te hala bebek yoktu. Sonra da düşükle kürtaj olmak zırunda kaldım.
Çok üzüldüm😔

Aslında benim bebeğimin transfer tarihi 19 hazıran ama onlar haftayı hala son adet (3hazıran)tarihine göre hesaplıyorlar. Onu anlamadım ben bana göre bebeğim 28 gunluk beş günde dısarda yaşadı beşinci gün embrıyosu 33 gunluk
InşaAllah ya dun akşamdan beri gözyaşlarım durmadı😭😔 bir teselli buraya yazdım acaba betaya baktırsammı diye duşunuyorum değer düşermi boş gebelikte
Bide benım tüp bebek transferim 19 hazıranda oldu
Hiç ağlama kendine boşa stres yapma herşeyin başı stres Allah korusun olacağı çarşafa stresten gecikir Allah korusun hayırlısı de rabbime bırak isyan bize yakışmaz olacak birgün bi bakmışın hamilesin bence kesenin içi dolacak 🙏🏻Sabır şükür dua ile

Hiç ağlama kendine boşa stres yapma herşeyin başı stres Allah korusun olacağı çarşafa stresten gecikir Allah korusun hayırlısı de rabbime bırak isyan bize yakışmaz olacak birgün bi bakmışın hamilesin bence kesenin içi dolacak 🙏🏻Sabır şükür dua ile
Çok tesekkur ederım Allah razı olsun

Back
X