• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keseyi ne zaman gördünüz

gossdee

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
55
24
8
34
Kızlar adetim gecikti kan verdim 742 cıktı dr gittim cok erken dedi alttan muayene etti ısrarım üzerine pazartesi tekrar gel dedi ama hiç bi belirtim yok hamilelikle alakalı normalmi

Kızlar adetim gecikti kan verdim 742 cıktı dr gittim cok erken dedi alttan muayene etti ısrarım üzerine pazartesi tekrar gel dedi ama hiç bi belirtim yok hamilelikle alakalı normalmi
Benimde öyleydi hatta ben inanmamıştım hamile olduğuma yalnışlık var demiştim 3000 üstüne çıkınca kese görünmüştü bende

Gayet normal canım benimde hiç belirtim yoktu. Keseyi değerim 3700 lerdeyken gördük

Değer 1000 üzeri olunca görünüyor genelde

Back
X