cnm sen biyoloji ogretmeni olan arkadastin dimi hayirli olsun cok sevindim..insallah saglikla gorursun bebisiniMerhaba sevgili kk uyeleri,
İlk gebeligim ve heyecan var.
Daha evvel kandan bHCG bakildi en son pazartesi 775 degerini gorduk.
Yarin gidecegim 4+3 oluyor.
Bildgm kadaryla 2000lerde keseyi gormek mumkun. Ama daha dusuk degerlerde de goren olmus sizler ne zaman gordunuz? Gun hafta veya bHCG olarak
cnm sen biyoloji ogretmeni olan arkadastin dimi hayirli olsun cok sevindim..insallah saglikla gorursun bebisini
evet kizlar cok sukur gebelik pozitif ciktiAa sen hamilemisinn cnmm :) hayirli ugurlu olsunn saglicakla al bebegini kucagina
benm 4+0da 775di canm.usg ye göre 4+2 de gördük keseyi bizde. 4+0 da bhcg 1600 dü.
folik asit ile hemoglobin icerkli ilaclarn brlkte kullanilmasnin bldgm kkadaryla zarari yok ama yarn bi doktoru ara istersen canmCanım ben sana birşey sorcam bende kansızlık çıktı folik asit kullanıyorum demir ilacı vermiş buradaki doktor ikisini beraber kullanan var mı birşey olur mu
GYNO FERRO sanol diye bir ilaç vermiş canım bende folbiol kullanıyorum zaten inşallah bir zararı olmazfolik asit ile hemoglobin icerkli ilaclarn brlkte kullanilmasnin bldgm kkadaryla zarari yok ama yarn bi doktoru ara istersen canm
canm ben de ayni fikirdeym tahmini 2000lerde olur ve kese gorulmeyeblr diye dusunuyorm.doktor bana persembe veya cuma gel dedi.Canım yarın değerin 2000 falan olacak tahminen.. Benim 2000 lerdeyken görülmemişti. Şimdiki aklım olsa 7. Hafta giderdim inşallah allah nasip eder de ikinci kez hamile kalırsam kesinlikle ilk randevuma 7. Hafta gidicem. Ama senin heyecanını da anlıyorum. Yarın gittiğinde keseyi göremezsin buyukihtimal ama rahmin kalinlastigini söyler doktorum bende öyle olmuştu 1365 çıktı ertesi gün kontrole gittim yaklaşık 2000 falandı o gün herhalde ve sadece rahmin kalınlaşmış dedi sonraki iki hafta bana.zulüm oldu. Dis gebelik mi bebek yok mu kese oluşacak mi ya kalp atisi olmazsa.. zor zamanlar ama 2 hafta sonra bebisini ve kalp atisini görünce gercekten ben hamileyim diyorsun.
canm bi eczaciya danis bari en az 6ya kadar acik oluyolar vardr cevredeGYNO FERRO sanol diye bir ilaç vermiş canım bende folbiol kullanıyorum zaten inşallah bir zararı olmaz
sabırlı olmaya çalışıp biraz geç gitsen çok iyi olur görürüm diye gidip göremeyince ben üzülmüştüm boşuna uğraştım demiştim 6 haftalıkken kalp atışı için Dr çağırınca gitmiştim. Çok yeni daha bebeğin sakin kalabilirsen olabildiğince geç git mesela 5. Haftada kese de bebek de görünür kalp atışı 7 hatta garanti olsun dersen 8. Hafta. İnsan umutla gidip göremeyince kötü oluyor işten izin alıyorsun para ödüyorsun yoruluyorsunBi yandan da dusunuyorm keseyi goremezsem pskilojim kotu mu etkilenr beklesemi diye...
evet ben de tam olarak bunlari dusunuyorm. Aklimdan gecenlere tercuman oldun.sabırlı olmaya çalışıp biraz geç gitsen çok iyi olur görürüm diye gidip göremeyince ben üzülmüştüm boşuna uğraştım demiştim 6 haftalıkken kalp atışı için Dr çağırınca gitmiştim. Çok yeni daha bebeğin sakin kalabilirsen olabildiğince geç git mesela 5. Haftada kese de bebek de görünür kalp atışı 7 hatta garanti olsun dersen 8. Hafta. İnsan umutla gidip göremeyince kötü oluyor işten izin alıyorsun para ödüyorsun yoruluyorsun
Amin cnmm. Gebelik istemeye basladiktan kac ay sonra hamile kaldinn??
canim hep kalbmde vardi da. Temmuzda rastgele ogrendm hamile oldgmu ama kimyasalmis. Sonra bu durum.beni biraz sarsti. Eylule kadar korunmak istedm. Ekim ve kasimda akisina biraktk. Adam akilli bu ay dikkat ettik. Ovulasyon testiyle takip edip folik aside basladm+esime keciboynuzu pekmezi yedrdm. Cok sukur tuttu :)Amin cnmm. Gebelik istemeye basladiktan kac ay sonra hamile kaldinn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?