Keseyi ne zaman görebileceğiz???

mmmelekkks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
167
4
46
İstanbul
Merhaba kızlar. Hamile olduğumu Cuma günü öğrendim, kan testimi de yaptırıp akşam doktora gittim. Ama karından ultrasonla keseyi göremedi. Beta HCG değerim cuma günü 2029'du. Pazar ya da pazartesi gel bir daha bakalım. Yine göremezsek dış gebelik ihtimaline karşı tekrar kan testi yapıp değerlerine bakarız dedi. Bu akşam gitmeyi düşünüyorum ama görünmezse diye de korkuyorum. Bir gün daha beklemek de istemiyorum... Ne yapacağımı şaşırdım iyice. Sizce ne yapayım?:44:

Bir gün daha sabredip yarın iş çıkışı gitmeye karar verdik. Yarın kesin görünmesi lazım. İnşallah bir terslik olmaz... Aklımda hep o var çok gerginim kızlar...

Canım adetin kaç gün gecikti ki hemen nden stres yapıyorsun 6haftada görülür kalp atışlarıyla
beraber bu kadar yorma kendini haber ver mutlaka

Bugün gördük keseyi çok şükür :) Ama daha çok minik tabi. Yaklaşık 5 haftalık dedi doktor. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. O zaman her şey daha net gözükür dedi.
İlk hamileliğim, o yüzden biraz fazla evham yapıyorum kendime galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…