keseyi ne zaman görürüm

gazelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
31
0
86
Diğer
merhaba arkadaşlar. bugün benim transferimin 23. günü. keseyi kaç haftalıkken görebiliriz? yani daha kaç gün beklemeliyim. bir de hafta hesaplanırken transfer günü mü yoksa yumurta toplama günü mü esas alınıyor? bilginiz varsa yazarsanır sevinirim

merhaba canım.öncelikle ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ben keseyi 5.haftasında vajinal ultrasonla görmüştüm.transfer gününe göre değil son adet tarihine göre hesaplanıyor.7.haftasında da kalp atışını duymuştuk.inşallah sende sağlıklı bir şekilde duyarsın...

gamzelim slm hayırlı olsun caınım allah tamamına erdirsin inşş keseyi gebelik testi yaptırdıktan 10 gün sonra kalp atışlarıda kseyi gördükten 10 gün sonra görüp ve duymuştum

arkadaşlar çok teşekkür ederim. demekki bu kan tahlilinden sonra Allah nasip ederse keseyi görebiliriz. pazartesi kan testini yenileyeceğiz. ilk testi 2 sinde yapmıştım. 10 günü geçmiş oluyor. o kadar heyecanla bekliyrum ki. hala içimde korku var ama bir aksilik çıkmaz inşallah

Tüp bebek yaptırdığım hastaneden bilgilendirici bir kağıt verdiler orada testten üç hafta sonra keseyi görebilirsiniz yazıyordu, üç hafta çok gibi geldi bana.

5 haftalıkken alttan muyanede gördüm canım

kızlar çok sağolun ilginiz için. bana verdikleri kağıtta da 3 hafta sonra yazıyordu. bana da çok geldi. çok sabırsızlanıyorum. yarın kan tahlili yapacağım tekrar. inşallah güzel sonuçla dönerim. hayırlısıyla bir an önce nasip olsa keşke keseyi görmek, kalp atışını duymak

Back
X