kızlar ben de tam olarak kaç haftalık bilmiyorum...ama doktorumun dediğine göre 5 haftalık falanmış...
kızlar ya ne kadar dualar ediyorum bir görseniz.... allahım ona can ver...onu benden ayırma ne olur.... birde bu yıkımı kaldıramam o kadar şey yaşadım..... bu mutluluğu bizlere çok görme yarabbim... ve tabiki rabbim hayırlısı ne ise o olsun... :çok üzgünüm:
canım benim ilk değerim 50 iydi...2 gün sonraki 79du.... 5 gün sonraki 1167 oldu....
doktorum sanırım şuanda 5 haftalık falan dedi...
kızlar evet dün kontole gittik keseyi ve bebişimi gördüm ama malesef kalp atışları duyulmadı.... doktorum haftaya gel duyulabilir dedi.....ama % 50 de duyulmama ihtimalide var bunuda unutma dedi((
kızlar beim transferim 10 ekimde oldu 23 ünde ilk testimi yaptım... sizcede duyulmaması normal mi??? haftaya duyarmıyım bebişim kalbini???sizlerde nasıldı???
çok korkuyorum ya duyamazsam diye????:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar
yeşbünün gebelik haberini burdan ben vermiştim uzun zamandır durumunu yazmıyordu sizin gibi
yeşbü arkadaşımı bende merak ettim bugün görüştük telde hamile kaldın bizleri unuttun diye kızacaktım ama maalesef korktuğu başına gelmiş ve dış gebelik oluşmuş aslında bebekler ikizmiş önce sonra birisi düşmüş diğeride dış gebelik olmuş yani yeşbünün morali çok bozuk
benden rica etti forumdaki arkadaşlara bilgi verirmisin diye gebelik haberi vermek iyiydi de bunu yazmak çok zoruma gitti
allah hayırlı ise yeşbüye ve isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah
Çooook geçmiş olsun, çok üzüldüm. Ben de merak içinde takip ediyordum ne oldu acaba diye. Allah en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah.
Yalnız arkadaşlar Yeşbü'nün tüpleri alınmamış mıydı? Öyle olsa bile dış gebelik oluşabiliyor mu yani? Hani dış gebelikte genelde tüplere yerleşiyor ya. Acaba nereye yerleşmiş tüpler olmayınca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?