- Konu Sahibi Quennhazel
-
Takip etmiyorum takip etmediğim gibi girip o tarz resimlere filan da bakmıyorum aşırı sinirim bozuldu engellemekten yaBenim hep takip ettiğim şeyler düşerdi. Mesela eşime de hep Fenerbahçe falan düşer, fanatiktir kendisi.
HayırHesabınızı sizden başkası kullanıyor mu
Ya oda aklıma geldi çünkü engellediğim bazı videolar başka sayfalardan tekrar karşıma çıktı.Bende bi süre bekleyim en iyisi umarım gelmez tekrar o tarz şeylerBende de çıkıyordu bir ara alakasız şeyler aynı şekilde engelliyordum ama sanırım açıp engellediğim için bitmek bilmiyordum engellemeyi bıraktım çıkmaz oldu
Takip ettğiniz biri etkilesimdeyse böyle hesaplarla,kesfete düsüyor.Ya oda aklıma geldi çünkü engellediğim bazı videolar başka sayfalardan tekrar karşıma çıktı.Bende bi süre bekleyim en iyisi umarım gelmez tekrar o tarz şeyler
Etkileşimde bulundugun gönderilere benzer diyorTakip ettğiniz biri etkilesimdeyse böyle hesaplarla,kesfete düsüyor.
Altında da yazar takip edilenden etkilesim diye.
Ama kim oldugunu göstermez.
Dediginiz şeyleri yaptım ama engellediklerimin engelini kaldırmadım bir daha da engellemek için dahi dokunmamaya çalışıyorum o tarz videolara inş kaybolurlar bir an önceArama geçmişinizi tamamen silin.
takip ettiğiniz sayfaları gözden geçirin, bu tarz içerikleri paylaşanlar olabilir. Benim takip ettiğim bazı komedi sayfaları twerk videosu atıyordu storye. Onların hepsini takipten çıktım.
Engellemek için olsa bile onlara tıklamayın. Her baktığınızda, engellediğinizde profile girmiş oluyorsunuz ve siz baktıkça yenilerini getiriyor sistem böyle çalışıyor. Engellediklerinizin engelini de kaldırın bence ve arama geçmişini en son bir kere daha temizleyin. 1-2 hafta sonra kendi ilgi alanınıza göre şekillenmiş olur.
Evet öyle bisey yazıyo.Etkileşimde bulundugun gönderilere benzer diyor
Gördügümde engellemek için basıyorum ama artık onuda yapmıcam madem instagram bakmak olarak algılıyorGordugunuzde acip bakiyorsaniz, tikliyorsaniz tabi ki devamli cikar.
Bakmazsaniz cikmaz
Ya beğendim e tıklamadan izliyor birisi sanırım çünkü kim beğenmiş diye baktıgımda arkadaş listemden kimse görünmüyorKeşfette çıkanlar arkadaş listenizin takip ettiği sayfalar veya etiketler oluyor genelde. Engel atarak keşfeti temizleyemezsiniz, o arkadaşları bulup listeden çıkartmanız lazım
Arkadaş listemi tekrar gözden geçireceğim beğenenler arasında listemden kimse yok ama sürekli arap kadınları takip eden biri var sanırımEvet öyle bisey yazıyo.
Bende de cünkü bütüünn farmasici ablalar cıkıyordu kabus gibi.
Meğer takibimde biri katalog isi yapıyrmus sildim kurtuldm:)
O gönderilerin ana sayfasına gittiğinizde sayfayı ortak kimler takip ediyor göremiyor musunuz acaba?Ya beğendim e tıklamadan izliyor birisi sanırım çünkü kim beğenmiş diye baktıgımda arkadaş listemden kimse görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?