Kesi ile Dudak kalnlatrma

adanaadana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
116
İstanbul
arkadaşlar cok merak edıyorum dudak içine yapılan kesılerle dudak kalınlasıyor ya oyle bır teknıkle dudak kalınlastıran varmı acaba bıze bıraz bılgı versenızzzzzz

yavrukurt nerede ve kime yaptırdın.fiyat nedir ? lütfenn yaz.dolgular arı sokmuşş gibi ve itici duruyor.yazarsan çok sevinirim.

ya canım nerdesin gelsene bir yaz nerde kaca yaptırdın acıyor mu
iz kalıyor mu
ilk kez duydum ben de

bakim ben cuma (bugun ) kendi drumu arıcam eger musaıtse gıdıyorum ınsallah dr a
ona sorucam bır lıste hazırlayıp
ama yaptıran yazsa daha ıyı olur

ya cok merak edıom ınternette bundan hep bahsedıo kesı yolu ıle dudak kalınlastırma dıe gercekten yaptırmayı dusunuom dogru duzgun duruosa nolur bılgı verın yaptıranlar

bi dk kızlar ben bi dr a gidim ona sorucam neymıs, o dogruyu soyler bana
eger ıyı bıseyse ben yaptırırım siz de yaptırırsınız durun acele etmeyın
dr u arıyorum hep amelıyatta, gel dedıgı gun de ben musaıt olamıyorum
bılmıyorum napıcam boyle

türkiyede bu yöntem ile ilgili bilgi var ama resimler yok ama yabancı sitelerde sanırım bulursunuz yöntemi ingilizce olarak aratın before after deyin karşınıza çıkabilir

arkadaşlar evet bunu yapan doktorlar war we bu daha kalıcı oluyomuş dudağı içten ne kadar kesiyosa içine yağ enjekte ediliyomuş dudağın kırmızı yeri az olanlara öneriliomuş ilk 2 hafta biraz bal dudak olunuomuş banada doktorum sölemişti yaptırmak istiorum bende he bide bunu yapmak için narkoz veriolo ölee lokal yapılmıo yani 2000-3000 civarına mal oluyo tabi gidilen doktora da bağlı bu. benden bukadar arkadaşlar :) işinize yaramıştır umarım

yawrukurt soleyıp kaçmış nie acaba:)))bnde sorcam doktoruma paylaşırım bnde dolgu ıstıyodum ama arastrdım kesi ile supe roluyomus

ben de çok merak ediyorum bunu, çünkü benim dudağım dolgun ama içeriye doğru kayoluyor gülünce:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…