- 16 Nisan 2012
- 2.121
- 3.701
- 358
- Konu Sahibi nightwish_black
GS'li abimiz n'aptı, mesaj attı mı diye geldim ki yazmış  Aşkın olayım dinliyordum sıkıldım kapattım mı desen
 Aşkın olayım dinliyordum sıkıldım kapattım mı desen  Ama siz aynı takımlısınız ben yerinizde olsam ve farklı takım tutsam çok ...şak geçerdim açıkcası neyse
 Ama siz aynı takımlısınız ben yerinizde olsam ve farklı takım tutsam çok ...şak geçerdim açıkcası neyse 

Aşkın olayım dinliyordum sıkıldım kapattım mı desen
 Aşkın olayım dinliyordum sıkıldım kapattım mı desen  Ama siz aynı takımlısınız ben yerinizde olsam ve farklı takım tutsam çok ...şak geçerdim açıkcası neyse
 Ama siz aynı takımlısınız ben yerinizde olsam ve farklı takım tutsam çok ...şak geçerdim açıkcası neyse 

hemen ayrılın  şutlayın, bununla zaman geçmez falan demişler. Çokta güzel zaman geçiyor bence
 hemen ayrılın  şutlayın, bununla zaman geçmez falan demişler. Çokta güzel zaman geçiyor bence  Yeter ki tek dertleri bu olsun. Neler görüyoruz, okuyoruz. Bende öyle diyorum yine dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim
 Yeter ki tek dertleri bu olsun. Neler görüyoruz, okuyoruz. Bende öyle diyorum yine dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim