kesilen süt

mhrbn07

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
57
5
18
arkadaşlar benm sütüm azdı oğlumu 1 ay falan emzirmeye çalıştım sonra pes ettim bi kaç ay denemedim ama bebeğimi emzirememek içimde uhte kaldı tekrar denesem sütüm olmaz mı ? sağdım bi damla bile gelmedi :2:

arkadaşlar benm sütüm azdı oğlumu 1 ay falan emzirmeye çalıştım sonra pes ettim bi kaç ay denemedim ama bebeğimi emzirememek içimde uhte kaldı tekrar denesem sütüm olmaz mı ? sağdım bi damla bile gelmedi :2:

ne yapıp edip bebeğini emzirmelisin.sütü kesilenlerin bile tekrar sütü geliyo bildiğim kadarıyla nasıl olur onu bilmem ama 1 ay çok az yazık bebeğine ne olursun bu işin peşini bırakma anne sütü almasına yardımcı ol bebeğinin çaylar vr denedinmi humana stil vss.yada süt aetıran yiyecekleri bunları denedinmi ben 40 tane karabiberle yapılan bir kür duymuştum sütü geri getiriyırmuş sanırım tam bilmiyorum ama araştır istersen yavrucsğını anne sütünden mahrum etme sende çabuk pes etme keşke baştan sıkı tutsaydın:50:

kayınvalidem hastalandı sonra vefat etti 1.5 ay başka şehirdeydik o dönemler sıkıntılı geçti denemeye imkanım olmadı zaten çocuğun gaz problemi vardı gece gündüz bağırıyordu yorgun düşüyodum onunla uğraşmaktan ..bi kaç ilaç ismi duydum sütümün geri geliceğni bilsem hemen alırım ama ?????

kayınvalidem hastalandı sonra vefat etti 1.5 ay başka şehirdeydik o dönemler sıkıntılı geçti denemeye imkanım olmadı zaten çocuğun gaz problemi vardı gece gündüz bağırıyordu yorgun düşüyodum onunla uğraşmaktan ..bi kaç ilaç ismi duydum sütümün geri geliceğni bilsem hemen alırım ama ?????

ilacı falan boşver. Bir elektrikli süt sağma makinesi edin ve saat başı memeni pompala çünkü süt arttırmada en etkili yöntem memeleri uyarmaktır. Ciddi derecede bol su iç. Humana still tee al eczaneden iç. Komposto iç. Rezene ve anason çayı iç. Ve inan. İnşallah sütün artacaktır.

Son düzenleme:

Ben pişmaniye ve incir yediğimde çok artıyor.benim de kızım iştahsız olduğu için anca yetiyor ona.hep kesilmemesi için uğraşıyorum.bol su ve çok çok daha önemlisi moral.en büyük süt artırıcı şey mutluluk bence.tabi sürekli pompa ya da bebeğin emmesi lazım en başta.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X