Kesin Ananesidir

İşte sorun burada.kendisi öyle gormus ya y düşünüyor ama bunun çözümü de ne varsa annanede var demek mi.siz de babanne de Annane de torununu sever ikisine de ihtiyacı var bir çocuğun .niye sorunlu bir ailede büyüsun ki mutlu olsun.boyle dusunmeyelim ikiniz de onu ayrı ayrı seviyorsunuz o da sizi deyin.ben böyle dusunmenizi istemiyorum ikinizin de onunla ilgilenmesini sevginizi göstermesini istiyorum deyin.sen eşimi doldurup benimle aranda sorun yaratırsan çocuğum büyüdüğünde bunu anlayıp senden sogusun istemiyorum deyin.
Ben bu konuşmayı yaparken kv çoktan acilin yolunu yarılamış olur :KK73:Ne yazık ki psikolojik rahatsızlıkları olan bir kv var. Ailesi eşi çocukları tarafından hep sensin bitanesin denmiş bu zamana kadar. Benimle yarış yapar her şeyde. Ben saçlarımı sarıya boyattım diye bu hafta gitti o da sarı yaptı mesela. Bunun gibi bir dünya örneğim var. Şimdi eşim doğruyu görüyor. Ama anne tabi yanlışıyla doğrusuyla o ayrı. Dediğin gibi inşallah Rabbim bir evlat nasip eder de iş denge kurmaya gelir. Ama o zaman konuşarak değil icraatle bunu göstermeyi planlıyorum. Tabii planlarım işlerse :KK5:

Kızlar merhabalar. Eski konularımı okuyanlar bilir. Geçen yıl doğum yaptığım zaman ciddi sorunlar yaşamıştım. Eşim aileme gitmeme izin vermiyordu. Benim tavan yapan hormonlar onun yaşadığı zorluklar derken yanlış anlaşılmalar neyse. Annemler benim olduğum şehre taşındı benim için. Eşim durumdan gayet memnun. İyi ki geldiler falan. Annemi çok sever. Annem onu sever. Annemler gelmediği zaman gelsinler özledim der.
Ama her zaman olduğu gibi benim kv çok sıkıntılı. Eşimi de zaman içinde öyle bir doldurmuş ki mesela yolda hoş olmayan bir büyükanne-torun ilişkisi görsek kesin ananesi der. Ya da tatile büyük anne götürülmesinden bahsedilse kesin gelinler annelerini götürür kv istenmez zaten der. Çocuk bakılması konusu açılınca ananeler bakmaz zaten babannelere yıkar der. Bu laflar direk benim kv lafları biliyorum.
Bu arada kv ile dışardan görüntüde hiçbir sıkıntımız yok. Kavgamız tartışmamız henüz hiç yok. Eşimin babası çalışmaz onlara da maddi manevi destek oluruz. Kısacası sorun kişisel değil bakış açısı. Ve ben bu bakış açısına sinir oluyorum. Nasıl düzeltebilirim bu bakış açısını ben :110:
Benimde annem baktı hep kv el gibi gelip giderdi.Şimdi de çok seviyor numaralarında...Birde eşimi de doldururdu.Bende ne o annen sana yine ne dedi aa bunu da mı annen öğretti diye diye Şükür bıraktı artık vede oda aslında herşeyin farkında (:
Edit:Görünürde bizimde kv ile sorunumuz yok :P

Benimde annem baktı hep kv el gibi gelip giderdi.Şimdi de çok seviyor numaralarında...Birde eşimi de doldururdu.Bende ne o annen sana yine ne dedi aa bunu da mı annen öğretti diye diye Şükür bıraktı artık vede oda aslında herşeyin farkında
Edit:Görünürde bizimde kv ile sorunumuz yok :p
Durumumuz aynen bu bizim de. Ama ortada bir çocuk yok tabi :-) Nedir şu gelinlerin böyle kvlerden çektiği anlamış değilim...

Durumumuz aynen bu bizim de. Ama ortada bir çocuk yok tabi :-) Nedir şu gelinlerin böyle kvlerden çektiği anlamış değilim...
İnşAllah olur.Ama olunca ağırlığınızı koyun bence...Bu tarz kv deler en tehlikelisi.Yüzünde güler arkandan bin türlü...

İnşAllah olur.Ama olunca ağırlığınızı koyun bence...Bu tarz kv deler en tehlikelisi.Yüzünde güler arkandan bin türlü...
Eşim, annem cahil idare et nolursun dediğinde başta inanmıştım cahil olduğuna. Ama bir komşusu kv ye gidip gelin gelin diyosun zamanı gelince o gelin senin kafana s****** dedi bana biliyor musun diye bana laf yetiştirdiği gün anladım ki tehlike büyük. Zaman içinde ben de öğreniyorum ağırlık koymayı. İnşallah büyük sıkıntılar yaşamadan atlatırız o dönemleri de.

Ben bu konuşmayı yaparken kv çoktan acilin yolunu yarılamış olur :KK73:Ne yazık ki psikolojik rahatsızlıkları olan bir kv var. Ailesi eşi çocukları tarafından hep sensin bitanesin denmiş bu zamana kadar. Benimle yarış yapar her şeyde. Ben saçlarımı sarıya boyattım diye bu hafta gitti o da sarı yaptı mesela. Bunun gibi bir dünya örneğim var. Şimdi eşim doğruyu görüyor. Ama anne tabi yanlışıyla doğrusuyla o ayrı. Dediğin gibi inşallah Rabbim bir evlat nasip eder de iş denge kurmaya gelir. Ama o zaman konuşarak değil icraatle bunu göstermeyi planlıyorum. Tabii planlarım işlerse :KK5:
Anladım problemler varsa iyi konuşmak ise yaramaz.o zaman dediğin gibi yaptiklarinla bir ayar tutturursun.

Kv kızı yok mu,siz de eşinize desenize "demek ki annen anane olunca böyle davranıcak" ona ne diyecek

Benimkisi de öyle işte. Doğumumu o acı içinde burnumdan getirdi. Yüzüne bile bakasım yok ama köpeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı var demişler. Eşim için katlanıyorum işte. Allah anne desteğini eksik etmesin.
aminnnn annecigim de cok zor bir insandir ama pamuklara sarmaladi nerdeyse kirk gun icinde bebegimi kv ise aman aman bana dokunmasinlar da ne olursa olsun valla esim de yaptiklarini bildiginden ben gorusmuyorum esim de karismiyor.

Back
X