- 6 Aralık 2015
- 927
- 6.488
- 138
- Konu Sahibi idealisthemsire
Dul kadar iğrenç kelime yok. Ya bekarsındır ya da evli kardeşim. Dul ne allasen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allasen ne kardeşim ??keske boyle yapmasakDul kadar iğrenç kelime yok. Ya bekarsındır ya da evli kardeşim. Dul ne allasen?
allasen ne kardeşim ??keske boyle yapmasak
bu kadar açıklamanıza gerk yoktu ben Allahi seversen demenizi daha uygun gördüm *allasen değil. Sizin dul kelimesini sevmediğiniz gbi bu sizin görüşünüz benimde bu kelimeyi sevmemem haktır değil miAllasen; Allâh'ını seversen demenin daha bıkkınlık ve ünlem içeren, sorunun aslında Rabbimizi sevip sevmemek olmadığını ve "tabiiki seviyorum konumuzla ne alakası var?" diye cevap verilmesini önlemek için kullanılan, toplum tarafından kısaltılmış bir kalıptır. Bir duruma karşı "Allâh'ını seviyorsan yapma" demek yerine biraz daha usançla "yapma allasen be kardeşim!" denilebilir.
Kusura bakmayın sizin görüşleri bilemem ama bana göre bekar bir kadına dul demek "bu ne allasen?!" lik bir konu.
Saygılar sevgiler bizden olsun...
yok ya hayır orası senınde evın sonucta ve özel esyanı almaya gıdıyorsunEve gitsem alınacak çok şey var da haneye tecavüze girer mi ki.yasal olmayacak şeyler yapmak istemiyorum
Neden almıyorsun özel eşyalarını? Ben ilk çıkarken bir koca valiz almıştımBaşka şeylere odaklanmaya çalışıyorum ama aklım o evdeki eşyalarımda.sizce günlügümü mahkemede kullanabilir mi mesela